Haberler

Sanal Havacılığın Lider Adresi

Gönderen Free Track Clip Yapımı ve Profil Ayarları Anlatımı  (Okunma sayısı 51466 defa)

Çevrimdışı 112-Bogey

  • Kartal Filo Personeli
  • *
  • İleti: 310
  • Attack: 100
    Defense: 100
    Attack Member
  • Karma: +33/-6
  • Unidentifiable
    • Profili Görüntüle
Yanıtla #125 : Ekim 21, 2017, 04:18:55 ÖS
Advertisement
Dün gece bilgisayarımı sıfırladım. Önceden normal kullanıyordum ama şimdi freetrack v2.2 yi açamıyorum.



Edit: Bunun çözümünü bilen var mı? Dünden beri araştırıyorum ama bulamadım. Hatta bilgisayara yeniden format attım ama bana mısın demedi.
« Son Düzenleme: Ekim 22, 2017, 03:22:48 ÖS Gönderen: ugurcan00 »



Çevrimdışı lost__78

  • Yeni Üye
  • *
  • İleti: 17
  • Attack: 100
    Defense: 100
    Attack Member
  • Karma: +1/-0
    • Profili Görüntüle
Yanıtla #126 : Ekim 23, 2017, 10:26:47 ÖS
kısayol a sol tıkla uyumluluk sorunu gıderme sekmesını ac wndows srvıs pact 2 veya 3 e uyarla buyuk ıhtımalla sorunun cozulur



Çevrimdışı 112-Bogey

  • Kartal Filo Personeli
  • *
  • İleti: 310
  • Attack: 100
    Defense: 100
    Attack Member
  • Karma: +33/-6
  • Unidentifiable
    • Profili Görüntüle
Yanıtla #127 : Ekim 24, 2017, 01:31:50 ÖÖ
denemediğim yol kalmadı diyebilirim :) uyumlulukların hepsini tek tek denedim. programın kendi sitesinde dpi ayarlama filan demiş onu da ayarladım. kaldırdım en az 20 defa baştan kurdum :) çalışmadı diye bir kez daha pc yi sıfırladım :) clip yaptım ama kullanamıyorum :D yarın flash dan format atcam. inşallah bu sefer sorun çözülür



Çevrimdışı kufu

  • Tam Üye
  • ***
  • İleti: 157
  • Attack: 100
    Defense: 100
    Attack Member
  • Karma: +24/-4
    • MSN Messenger - ufuk_yildirim_1@hotmail.com
    • Profili Görüntüle
    • E-Posta
Yanıtla #128 : Ekim 24, 2017, 11:16:04 ÖÖ
Format atmadan evvel, tabi eğer görmediyseniz şu siteye bir bakar mısınız belki bir yardımı olur.

Sırf bu iş için kurulmuş...

http://www.free-track.net/english/freetrack/qu-est-ce-que-c-est.php

Bir de şunlar var:

https://codelaboratories.com/research/view/ps3-eye-disassembly

http://naturalpointofview.blogspot.com.tr/p/trackir-criticism.html#Specification_hype



« Son Düzenleme: Ekim 24, 2017, 11:28:05 ÖÖ Gönderen: kufu »



Çevrimdışı 112-Bogey

  • Kartal Filo Personeli
  • *
  • İleti: 310
  • Attack: 100
    Defense: 100
    Attack Member
  • Karma: +33/-6
  • Unidentifiable
    • Profili Görüntüle
Yanıtla #129 : Ekim 24, 2017, 12:08:38 ÖS
hocam ps3  eye kullanmıyorum. geçen hafta direk freetrack programıyla laptop un kendi kamerasından 2 3 uçuş gerçekleştirdim. o dediğiniz sitedeki her bir konuya tek tek baktım. her denileni yaptım. clip i de o attığınız videodan görerek yapmıştım zaten :)


edit: bu arada eski versiyonunu indirip kurduğumda start tuşuna basınca çalışmayı durdurdum hatası alıyorum. 2 3 kez kameranın driver ını da güncelledim :) bana mısın demedi
« Son Düzenleme: Ekim 24, 2017, 12:12:23 ÖS Gönderen: ugurcan00 »



Çevrimdışı 113-Ghost

  • Falcon Modder
  • Tunç Filo Personeli
  • *
  • İleti: 3084
  • Attack: 100
    Defense: 100
    Attack Member
  • Karma: +724/-32
  • Check your Six!
    • Profili Görüntüle
    • E-Posta
Yanıtla #130 : Ekim 24, 2017, 12:59:33 ÖS
Kameran çalışıyor mu ampcamp ile kontrol ettin mi. Şuan Kameran  stabil.bir şekilde çalışıyor mu önce onu  kontrol et. Bozulmuş olabilir. Başka bir problem olabilir..



Çevrimdışı 112-Bogey

  • Kartal Filo Personeli
  • *
  • İleti: 310
  • Attack: 100
    Defense: 100
    Attack Member
  • Karma: +33/-6
  • Unidentifiable
    • Profili Görüntüle
Yanıtla #131 : Ekim 24, 2017, 01:04:46 ÖS
kamera çalışıyor hocam. resim de çekebiliyorum video da çekebiliyorum



Çevrimdışı 112-Bogey

  • Kartal Filo Personeli
  • *
  • İleti: 310
  • Attack: 100
    Defense: 100
    Attack Member
  • Karma: +33/-6
  • Unidentifiable
    • Profili Görüntüle
Yanıtla #132 : Ekim 24, 2017, 08:31:11 ÖS
Sorunu düzelttim.
İlk önce yazı tipini değiştirdim ve açılmayınca orjinal yazı tipine geri döndüm ve açıldı :)


Edit: Ghost, semihgörkem ve Ripper hocama teşekkür ederim. Sizleri de uğraştırdım biraz :)
« Son Düzenleme: Ekim 24, 2017, 08:34:19 ÖS Gönderen: ugurcan00 »



Çevrimdışı Berk Kaya

  • Yeni Üye
  • *
  • İleti: 34
  • Attack: 100
    Defense: 100
    Attack Member
  • Karma: +3/-10
    • Profili Görüntüle
Yanıtla #133 : Ekim 25, 2017, 10:43:45 ÖÖ
Yazı tipi derken hocam?



Çevrimdışı 112-Bogey

  • Kartal Filo Personeli
  • *
  • İleti: 310
  • Attack: 100
    Defense: 100
    Attack Member
  • Karma: +33/-6
  • Unidentifiable
    • Profili Görüntüle
Yanıtla #134 : Ekim 25, 2017, 01:56:02 ÖS
Win10 un orjinal yazı tipi Segoe UI imiş. Ben bunu comic sans ms ile değiştirdim olmadı, sonra tekrar Segoe UI yaptım ve oldu.



Çevrimdışı semihgörkem

  • Genel Moderatör
  • *
  • İleti: 3162
  • Attack: 100
    Defense: 100
    Attack Member
  • Karma: +424/-21
  • İz bırakanlar unutulmaz
    • Profili Görüntüle
Yanıtla #135 : Ekim 25, 2017, 06:15:58 ÖS
Yazı tipi diyip geçmemek lazımmış program hedef yolu düzgün okuyamıyor demek ki, bunun bir farklı hatası da bms’in kurulum dosyasında mevcuttu o da bilgisayar adında türkçe karakter varsa hedef yolunu okuyup klasör oluşturamıyordu o hatayı bulana kadar da baya uğraşmıştık :)



Çevrimdışı 112-Bogey

  • Kartal Filo Personeli
  • *
  • İleti: 310
  • Attack: 100
    Defense: 100
    Attack Member
  • Karma: +33/-6
  • Unidentifiable
    • Profili Görüntüle
Yanıtla #136 : Ekim 25, 2017, 06:18:30 ÖS
Valla dün semih hocam yazı tipiyle ilgili bişeyler diyince denedim :) format atmaktan kurtardı beni sağolsun :D



Çevrimdışı Kobra23

  • Yeni Üye
  • *
  • İleti: 1
  • Attack: 100
    Defense: 100
    Attack Member
  • Karma: +0/-0
    • Profili Görüntüle
Yanıtla #137 : Kasım 21, 2017, 08:35:47 ÖS
Merhabalar arkadaşımın bitirme projesi olarak bizde bu çalışmayı yaptık programda gerekli ayarlamaları yaptım fakat bir türlü bms de kullanamadım yardımcı olabilecek var mı?



Çevrimdışı 111-Rapkont

  • Yarasa Filo Personeli
  • *
  • İleti: 259
  • Attack: 100
    Defense: 100
    Attack Member
  • Karma: +60/-21
  • “Have a Bandit Day !”
    • Profili Görüntüle
Yanıtla #138 : Kasım 21, 2017, 08:48:33 ÖS
Telsize gelme şansınız varsa daha iyi yardımcı olabilirim.


''Dünyada taklit edilemeyen tek şey cesarettir.''
Napoléon Bonaparte


Çevrimdışı 112-Bogey

  • Kartal Filo Personeli
  • *
  • İleti: 310
  • Attack: 100
    Defense: 100
    Attack Member
  • Karma: +33/-6
  • Unidentifiable
    • Profili Görüntüle
Yanıtla #139 : Şubat 22, 2018, 01:13:37 ÖÖ






Free Track konusunda iddialıyım :) 3D yazıcıdan aldığım baskı ile biraz daha orjinaline benzedi :) Rengi biraz garip duruyor ama onu da sprey boya ile çözmeyi düşünüyorum :)



Çevrimdışı semihgörkem

  • Genel Moderatör
  • *
  • İleti: 3162
  • Attack: 100
    Defense: 100
    Attack Member
  • Karma: +424/-21
  • İz bırakanlar unutulmaz
    • Profili Görüntüle
Yanıtla #140 : Şubat 22, 2018, 09:18:32 ÖS
[member=30435]Mikoyan Gurevich[/member] de bu konuda yardım istiyordu Bogey bir iletişime geç istersen, bu arada çok güzel duruyor umarım memnun kalırsın :)

https://www.turkishairforce.org/acemi_oca/free_trackir_3d_prnter-t24791.0.html;msg170554;topicseen#new



Çevrimdışı 112-Bogey

  • Kartal Filo Personeli
  • *
  • İleti: 310
  • Attack: 100
    Defense: 100
    Attack Member
  • Karma: +33/-6
  • Unidentifiable
    • Profili Görüntüle
Yanıtla #141 : Şubat 22, 2018, 09:27:40 ÖS
Teşekkür ederim hocam, iletişime geçeriz biz :)



Çevrimdışı ali çetiner

  • Yeni Üye
  • *
  • İleti: 16
  • Attack: 100
    Defense: 100
    Attack Member
  • Karma: +0/-0
  • asuman aşığı
    • Profili Görüntüle
    • E-Posta
Yanıtla #142 : Mart 06, 2018, 09:03:44 ÖS
hocam şimdi bir sorum olcaktı ben laptop kullanıyorum bildiğiniz üzere laptop üzerinde kendi kamerası var onu webcam olarak kullanabilirmiyim yoksa ps3 eye kamera nerden bulabiliriz?



Çevrimdışı semihgörkem

  • Genel Moderatör
  • *
  • İleti: 3162
  • Attack: 100
    Defense: 100
    Attack Member
  • Karma: +424/-21
  • İz bırakanlar unutulmaz
    • Profili Görüntüle
Yanıtla #143 : Mart 06, 2018, 09:12:53 ÖS
fps'i yüksek ise laptop kamerasını da kullanabilirsiniz ama yanma ihtimali var bir arkadaşınki arızalanmıştı :) ps3 eye kamerasını n11, hepsiburada gibi online alışveriş mağazalarından bulabilirsiniz. Elden almak isterseniz vatan, teknosa, mediamarkt gibi teknoloji mağazalarında da olabilir.
« Son Düzenleme: Mart 07, 2018, 11:34:40 ÖÖ Gönderen: semihgörkem »



Çevrimdışı 113-Ghost

  • Falcon Modder
  • Tunç Filo Personeli
  • *
  • İleti: 3084
  • Attack: 100
    Defense: 100
    Attack Member
  • Karma: +724/-32
  • Check your Six!
    • Profili Görüntüle
    • E-Posta
Yanıtla #144 : Mart 07, 2018, 08:02:57 ÖÖ






Free Track konusunda iddialıyım :) 3D yazıcıdan aldığım baskı ile biraz daha orjinaline benzedi :) Rengi biraz garip duruyor ama onu da sprey boya ile çözmeyi düşünüyorum :)

Gerçekten iyi olmuş. Dışarıda bir yerde mi aldınız baskıyı? Maliyeti ne kadar oldu.
değinmeden geçemeyeceğim. 3d yazıcılar artık yavaş yavaş yaygınlaşmaya başladı ve sektördeki bir çok şeyi model dosyası varsa basabiliyorsunuz. 1000 tl gibi faiş bir rakamı veremeyecek bir çok kişinin işini fazlasıyla görecektir.
Rengi hiç mühim değil işini yapsın yeterki



Çevrimdışı 112-Bogey

  • Kartal Filo Personeli
  • *
  • İleti: 310
  • Attack: 100
    Defense: 100
    Attack Member
  • Karma: +33/-6
  • Unidentifiable
    • Profili Görüntüle
Yanıtla #145 : Mart 07, 2018, 11:13:44 ÖÖ
Çok teşekkür ederim Ghost hocam. 3D modeli internetten buldum, yaşadığım şehirde de 3D baskı atölyesi vardı ben de bastırdım. Zaten elektronik kısmı basit, sorun olmadı benim için.

Bu arada semih hocam, bilgisayar kamerasının yanma olayına çok şaşırdım :) Ben de uzun süredir bilgisayarın kamerasını kullanıyorum. Şuana kadar bir sorun olmadı. Kameranın yanması free track yazılımı ile mi alakalı?
« Son Düzenleme: Mart 07, 2018, 11:18:07 ÖÖ Gönderen: Bogey »



Çevrimdışı Ataman Bey

  • Yeni Üye
  • *
  • İleti: 37
  • Attack: 100
    Defense: 100
    Attack Member
  • Karma: +5/-1
    • Profili Görüntüle
Yanıtla #146 : Mart 12, 2018, 12:40:35 ÖÖ
Benim anlamadığım bir şey var. Kablo nasıl bir kablo olacak? Yani çeşidi ne? Bildiğim kadarıyla kabloların çeşitleri var 2x0.75 vs. gibi. Ben direk elektrikçiye gidip kablo istesem çeşidini falan sorar.
« Son Düzenleme: Mart 12, 2018, 12:49:30 ÖÖ Gönderen: semihgörkem »



Çevrimdışı 112-Bogey

  • Kartal Filo Personeli
  • *
  • İleti: 310
  • Attack: 100
    Defense: 100
    Attack Member
  • Karma: +33/-6
  • Unidentifiable
    • Profili Görüntüle
Yanıtla #147 : Mart 12, 2018, 12:54:41 ÖÖ
Zil teli diye isterseniz verirler.



Çevrimdışı 112-Bogey

  • Kartal Filo Personeli
  • *
  • İleti: 310
  • Attack: 100
    Defense: 100
    Attack Member
  • Karma: +33/-6
  • Unidentifiable
    • Profili Görüntüle
Yanıtla #148 : Mart 12, 2018, 12:55:31 ÖÖ
Ben sadece gücü almak için usb kablonun artı ve eksi uçlarını kullandım. Devreyi kurmak için zil teli.



Çevrimdışı ali çetiner

  • Yeni Üye
  • *
  • İleti: 16
  • Attack: 100
    Defense: 100
    Attack Member
  • Karma: +0/-0
  • asuman aşığı
    • Profili Görüntüle
    • E-Posta
Yanıtla #149 : Mart 19, 2018, 06:34:22 ÖS
hocam kamerayı taktım bilgisayara programa girdim kamerayı görmedi yani source kısmına tıkladıgım zaman hiçbirşey yazmıyor şimdiden yardımınız için teşekkürler



 

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23