Gönderen Konu: IVAO da nasıl uçarız?  (Okunma sayısı 50315 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

114-Pars

  • Nato Pilot
  • Kobra Filo Personeli
  • *
  • Karma +10224/-25
  • Tunç 3 Magnum SA10 40 NM Time :)
    • Profili Görüntüle
Ynt: IVAO da nasıl uçarız?
« Yanıtla #15 : 01 Haziran 2011, 22:08:29 »
hocam bu ts olayı nasıl server falan nerden bulacaz şuan ıvap ı kuruyorum bakalım ilk denemem olacak :)

HOCAM BAGLANDIM DİGER UCAKLARIDA GÖREBİLİYORUM AMA DEDİGİM GİBİ TS OLAYINI HALLEDEMEDİM SERVER ADRESİNİ BULAMADIM :d
 
« Son Düzenleme: 01 Haziran 2011, 22:21:52 Gönderen: 111-Snake »

Orhunlu

  • Kahraman Üye
  • *****
  • Karma +222/-20
    • Profili Görüntüle
Ynt: IVAO da nasıl uçarız?
« Yanıtla #16 : 01 Haziran 2011, 22:42:53 »
Server adresi eu1.ts.ivao.aero hocam ama bağlanmaya çalıştığında "Error" diyor bayan. TS de ivao diye bir kanal aç nick kısmına member ID gir, pass kısmına ivan pass ı gir, anonymus olacak okadar. Ivan da ATC nin üzerine tıklayınca (unicom hariç) otomatik bağlanıyor dünyayı dolaşırken ts kurcalamıyorsun güzel bişey, başka bağlantı bizim için mümkün değil şu an. Yani bizim TS gibi değil Sadece ATC ile temasa geçtiğinde açılıyor unicom a geçtiğinde kapanıyor ATC açıksa bağlanabiliyorsun. Staff lar ve Supervisör ler yetki verilen  yere bağlanıyormuş diye duydum imtihan olayı falan. Dökümanları okumaya vakit yok dimi! Banada aynısı olmuştu  ;D Önce uçtum sonra dökümanları okudum.
« Son Düzenleme: 01 Haziran 2011, 22:46:01 Gönderen: Orhunlu »

114-Pars

  • Nato Pilot
  • Kobra Filo Personeli
  • *
  • Karma +10224/-25
  • Tunç 3 Magnum SA10 40 NM Time :)
    • Profili Görüntüle
Ynt: IVAO da nasıl uçarız?
« Yanıtla #17 : 02 Haziran 2011, 09:46:04 »
valla akşam bakamadım biraazına baktım ama baya var

silvershadow58

  • Tam Üye
  • ***
  • Karma +4/-2
    • Profili Görüntüle
Ynt: IVAO da nasıl uçarız?
« Yanıtla #18 : 02 Haziran 2011, 12:38:58 »
hocam bu SID nedir ya. dökümanlarda gördümde anlamadım

114-Pars

  • Nato Pilot
  • Kobra Filo Personeli
  • *
  • Karma +10224/-25
  • Tunç 3 Magnum SA10 40 NM Time :)
    • Profili Görüntüle
Ynt: IVAO da nasıl uçarız?
« Yanıtla #19 : 02 Haziran 2011, 13:20:29 »
kalktıktan sonra meydanı terketme prosedürü diye biliriz

silvershadow58

  • Tam Üye
  • ***
  • Karma +4/-2
    • Profili Görüntüle
Ynt: IVAO da nasıl uçarız?
« Yanıtla #20 : 14 Haziran 2011, 17:32:44 »
peki hocam, orhunlu hocam nasıl yapmış bu fsx oyununda çerçeve çıkarmış, hani aşağı atmak, küçültmek için :D

Orhunlu

  • Kahraman Üye
  • *****
  • Karma +222/-20
    • Profili Görüntüle
Ynt: IVAO da nasıl uçarız?
« Yanıtla #21 : 14 Haziran 2011, 18:40:00 »
Alt+Enter.

silvershadow58

  • Tam Üye
  • ***
  • Karma +4/-2
    • Profili Görüntüle
Ynt: IVAO da nasıl uçarız?
« Yanıtla #22 : 14 Haziran 2011, 18:59:03 »
sağolun hocam :D

serkanctn

  • Kıdemli Üye
  • ****
  • Karma +10/-4
    • Profili Görüntüle
Ynt: IVAO da nasıl uçarız?
« Yanıtla #23 : 11 Mart 2012, 00:34:31 »
orhunlu hocam server a bağlandım ama sizin ilk sayfada resmini koyduğunuz ltba kanalı yok neden acaba ?

Orhunlu

  • Kahraman Üye
  • *****
  • Karma +222/-20
    • Profili Görüntüle
Ynt: IVAO da nasıl uçarız?
« Yanıtla #24 : 11 Mart 2012, 07:05:17 »
Aktif ATC yoksa yapacak bir şey yok hocam, birinin kuleye çıkıp oturmasını bekleyeceğiz!  ;D  Bu aslında genel bir sorun. Faal ATC pek yok, herkes pilot ATC pek bulunmuyor.

Razorblade

  • Kahraman Üye
  • *****
  • Karma +41/-1
  • TakeOff!
    • Profili Görüntüle
Ynt: IVAO da nasıl uçarız?
« Yanıtla #25 : 06 Eylül 2012, 11:14:53 »
Hocam öncelikle ellerinize sağlık, şimdi ben IVAO'dan üyelik aldım aktivasyon e-mail'i de geldi IVAO hesabımı aktive ettim. Gerekli TS ve IVAP'ı indirdim kurdum. Şimdi ben FSX'de gamespy ile mi gireceğim? Ya da FSX multiplayer da gamespy ile girişlerde Türk serverlar bulunur mu?

Alperen

  • AkroTÜRK Pilotu
  • Kahraman Üye
  • *****
  • Karma +49/-6
  • Just Fly
    • Profili Görüntüle
Ynt: IVAO da nasıl uçarız?
« Yanıtla #26 : 06 Eylül 2012, 13:12:06 »
Hocam öncelikle ellerinize sağlık, şimdi ben IVAO'dan üyelik aldım aktivasyon e-mail'i de geldi IVAO hesabımı aktive ettim. Gerekli TS ve IVAP'ı indirdim kurdum. Şimdi ben FSX'de gamespy ile mi gireceğim? Ya da FSX multiplayer da gamespy ile girişlerde Türk serverlar bulunur mu?
Aynı soruyu iki konuyada yazmandaki amaç ne ?

anil.uygun

  • Yeni Üye
  • *
  • Karma +4/-1
    • Profili Görüntüle
Ynt: IVAO da nasıl uçarız?
« Yanıtla #27 : 06 Eylül 2012, 13:15:47 »
http://www.ivaotr.org/v5/




İlgili sitede ki dökümanlar IVAO ile online uçuş için sizlere yardımcı olacaktır.




Bunların dışında IVAO ile ilgili merak ettiğiniz sorular var ise sizlere yardımcı olmak isterim..

meco123

  • Acemi Üye
  • **
  • Karma +0/-0
    • Profili Görüntüle
Ynt: IVAO da nasıl uçarız?
« Yanıtla #28 : 02 Ekim 2012, 22:03:22 »
hocam ben ıvap programını yükledim ivaoya kayıt oldum uçuşa geçtim alt tuşuna bastığımda addon sekmedinde start ivap diyor tıkladığımda isim şifre falan sormuyor yani online olamıyorum ne yapmam lazım?

Orhunlu

  • Kahraman Üye
  • *****
  • Karma +222/-20
    • Profili Görüntüle
Ynt: IVAO da nasıl uçarız?
« Yanıtla #29 : 03 Ekim 2012, 18:49:33 »
IVAO ya kayıt olman lâzım ilk önce ( http://www.ivao.aero  soldaki Join IVAO dan kayıt olabilirsin. ), oradan e-mail' ine gelecek ID ve pass bilgilerini ivap' a gireceksin.

 

ivao ve pilotali

Başlatan mavi sakalForumun Flight Simulator

Yanıt: 7
Gösterim: 4092
Son İleti 28 Ocak 2012, 17:54:57
Gönderen: mavi sakal
fsx ivao teamspeak kullanımı (yardım)

Başlatan vortexmksForumun Flight Simulator

Yanıt: 2
Gösterim: 2505
Son İleti 14 Nisan 2015, 19:51:46
Gönderen: vortexmks
Fsx ivao fsuipc sorunu

Başlatan Matrix505Forumun Flight Simulator

Yanıt: 3
Gösterim: 651
Son İleti 06 Eylül 2018, 16:58:13
Gönderen: semihgörkem