Haberler

Sanal Havacılığın Lider Adresi

Gönderen Falcon BMS 4.33 (ilk Versiyon) + İndirme Linkleri eklenmiştir  (Okunma sayısı 91458 defa)

Çevrimdışı f16fly

  • Yeni Üye
  • *
  • İleti: 6
  • Karma: +0/-0
    • Profili Görüntüle
Yanıtla #100 : Temmuz 29, 2018, 05:55:03 ÖS
Advertisement
3-Paket içerisindeki MicroProse klasörünü C:\ içerisine kopyalayınız. bu ne anlama geliyor ve nasıl yapılıyor yardımcı olabilir misiniz?



Çevrimdışı f16fly

  • Yeni Üye
  • *
  • İleti: 6
  • Karma: +0/-0
    • Profili Görüntüle
Yanıtla #101 : Temmuz 29, 2018, 05:58:37 ÖS
Paket içerisindeki microProse klasörünü C:\ içerisine kopyalayınız ne anlama geliyor ve nasıl yapılıyor yardımcı olabilirseniz sevinirim. Teşekkürler.



Çevrimdışı semihgörkem

  • Genel Moderatör
  • *
  • İleti: 3140
  • Karma: +423/-21
  • İz bırakanlar unutulmaz
    • Profili Görüntüle
Yanıtla #102 : Temmuz 29, 2018, 06:59:59 ÖS
Microprose klasörüne sağ tıklayıp kopyala diyorsunuz, ardından bilgisayarıma tıklıyorsunuz sonra yerel disk c’yi açın, ve sağ tık yapıp yapıştırın bu kadar.



Çevrimdışı f16fly

  • Yeni Üye
  • *
  • İleti: 6
  • Karma: +0/-0
    • Profili Görüntüle
Yanıtla #103 : Temmuz 29, 2018, 08:50:09 ÖS
Teşekkür ederim. Şu anda falcon 4.33 U1 Setup dosyasını kurmaya çalışıyorum lakin iyi gitmiyor. Bu dosyayı nasıl kurabilirim?



Çevrimdışı semihgörkem

  • Genel Moderatör
  • *
  • İleti: 3140
  • Karma: +423/-21
  • İz bırakanlar unutulmaz
    • Profili Görüntüle
Yanıtla #104 : Temmuz 30, 2018, 10:31:09 ÖS
Yukarıdaki linkte tüm kurulum adımları ve açıklamaları mevcut. Sorununuzun ne olduğunu açıkça belirtirseniz ona göre yardımcı olmaya çalışırız



Çevrimdışı f16fly

  • Yeni Üye
  • *
  • İleti: 6
  • Karma: +0/-0
    • Profili Görüntüle
Yanıtla #105 : Ağustos 04, 2018, 11:31:02 ÖÖ
Falcon bms 4.33 kurdum. Ancak çok kasıyor. Bu sorunu nasıl çözebilirim. Yardımcı olabilirseniz sevinirim. Teşekkürler



Çevrimdışı semihgörkem

  • Genel Moderatör
  • *
  • İleti: 3140
  • Karma: +423/-21
  • İz bırakanlar unutulmaz
    • Profili Görüntüle
Yanıtla #106 : Ağustos 04, 2018, 03:21:03 ÖS
Bms açılmadan önce gelen ekrandan configuration bölümüne girip “shaders” ayarlarını bulun ve kapatın. Efektlerden ödün vermek durumundasınız, iyi bir fps artışı olacaktır.



Çevrimdışı omercann27

  • AKINCI
  • Acemi Üye
  • **
  • İleti: 61
  • Karma: +9/-2
  • ŞEHİT PÖH M.ALİ DÜNDAR
    • Profili Görüntüle
    • E-Posta
Yanıtla #107 : Ağustos 07, 2018, 04:01:49 ÖS
Selamun Aleyküm hocam sayfaya baktım indirme butonu gözükmüyor baya bi baktım göremedim yardımcı olurmusunuz



Çevrimdışı semihgörkem

  • Genel Moderatör
  • *
  • İleti: 3140
  • Karma: +423/-21
  • İz bırakanlar unutulmaz
    • Profili Görüntüle
Yanıtla #108 : Ağustos 07, 2018, 09:44:46 ÖS
Bu konunun 4.sayfasının son iletisine bakın lütfen, orada güncel linki paylaşmıştım. Forum güncellendiği için eski linkleri düzeltemedik henüz.



Çevrimdışı f16fly

  • Yeni Üye
  • *
  • İleti: 6
  • Karma: +0/-0
    • Profili Görüntüle
Yanıtla #109 : Ağustos 12, 2018, 04:42:39 ÖS
Arkadaşlar ben falcon bms 4.33 de kasma sorunu yaşıyorum. Shaders ayarlarını kapattım lakin hala biraz kasıyor. Yapabileceğim başka bir şeyler var mıdır? Yardımcı olursanız sevinirim. Teşekkürler.



Çevrimdışı 0burak

  • Yeni Üye
  • *
  • İleti: 1
  • Karma: +0/-0
    • Profili Görüntüle
Yanıtla #110 : Ağustos 13, 2018, 02:42:21 ÖS
indirme linkini yanıt olarak verebilirmisiniz. site içi çok karışık bulamıyorum



Çevrimdışı semihgörkem

  • Genel Moderatör
  • *
  • İleti: 3140
  • Karma: +423/-21
  • İz bırakanlar unutulmaz
    • Profili Görüntüle
Yanıtla #111 : Ağustos 13, 2018, 07:36:43 ÖS
Oldukça basit, FORUM sekmesine tıklayıp Kurulum Eklenti Yama sayfasına giriyorsunuz, 4.32 ve son versiyon olan 4.33.1 modellerinin linklerini düzelttik. Sorunsuz bir şekilde indirebilirsiniz.



Çevrimdışı ibrahim.uzul

  • Yeni Üye
  • *
  • İleti: 1
  • Karma: +0/-0
    • Profili Görüntüle
Yanıtla #112 : Ağustos 14, 2018, 10:27:44 ÖS
Merhabalar. Ben 4.32 yi indirip kurdum. Daha önce Open Falcon kullanmıştım. Şimdi burada BMS kullanıldığı için BMS indirdim.
Sizce direkt 4.33.1 mi kurmalıyım ?
Bir de 4.32 üzerine 4.33.1 kurabiliyormuyum. Yani öyle bir paket var mı ?  Yoksa bu bölümden indirip hepsini baştan mı kurmam gerekiyor ?



Çevrimdışı 113-Bozkurt

  • AkroTürk KOMUTANI
  • Tunç Filo Personeli
  • *
  • İleti: 2586
  • Karma: +376/-31
  • Shut up and give me the coordinates!
    • Profili Görüntüle
Yanıtla #113 : Ağustos 14, 2018, 10:32:32 ÖS
Falcon BMS 4.33 U5 kullanıyoruz. Falcon BMS 4.32'nin üzerine 33 kuramazsın farklı bir uygulama ikiside. U5 ise Kurulum Eklenti Yama bölümünde mevcut.


 

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23