Haberler

Sanal Havacılığın Lider Adresi

Gönderen Ynt: Falcon BMS 4.33'te karşılaşılan tüm hataları bu başlık altında paylaşabilirsiniz  (Okunma sayısı 42306 defa)

Çevrimdışı Brabus

  • Kahraman Üye
  • *****
  • İleti: 1784
  • Karma: +249/-45
  • ✈ Mustafa Kemal Never Die
    • MSN Messenger - temurramis@gmail.com
    • AOL Instant Messenger - temurramis@gmail.com
    • Yahoo Instant Messenger  - temurramis@gmail.com
    • Profili Görüntüle
    • Twitter
    • E-Posta
Advertisement
Eğer ki sorun upload değerinden kaynaklanıyorsa, bence uçuştayken Falcon'un ara sıra donması lazım. Diğer uçakların da donması lazım.



Çevrimdışı semihgörkem

  • Genel Moderatör
  • *
  • İleti: 3117
  • Karma: +423/-21
  • İz bırakanlar unutulmaz
    • Profili Görüntüle
Hiçbir fikrim yok upload hızından kaynaklanacağını sanmam.Görsel bir BUG olabilir.Ama dediğim gibi neden sadece sizde oluşuyor o biraz garip işte çünkü personel de kendi ip leri üzerinden yaptıkları uçuşlarda böyle bir hata belirtmediler.



Çevrimdışı esad43

  • Tam Üye
  • ***
  • İleti: 138
  • Karma: +30/-27
    • Profili Görüntüle
 Falcon için herhangi bir şey eklemedim, bir şey silmedim. Artık böyle devam edeceğiz sanırım. Tek sorun arkadaşların göz zevkini bozuyor olmam. İlginiz için teşekkürler.



Çevrimdışı Zakirhasan

  • Kıdemli Üye
  • ****
  • İleti: 291
  • Karma: +47/-2
    • Profili Görüntüle
    • E-Posta
FreeTrack aktif edemiyorum ? :S enable TrackIR vector'e bassam da nafile oralı olmuyo :S



Çevrimdışı 113-Kara

  • Tunç Filo Komutanı
  • *
  • İleti: 441
  • Karma: +73/-7
    • MSN Messenger - izzetkarabilgin@hotmail.com
    • Profili Görüntüle
    • E-Posta
merhaba arkadaşlar benim sorunum 4.33 te köprüleri ne görsel olarak nede radardan tespit edememem. Ayrıca pistler bende orman şeklinde görünüyor bildiğin ormandan kalkışa yapıyorum yada kalkış yaparken pist siliniyor çok garip .Şimdiden teşekür ederim .Ayrıca riper hocamada teşekkürü bir borç bilirim saygılarımla .



Çevrimdışı HANÇER42

  • Kıdemli Üye
  • ****
  • İleti: 262
  • Karma: +174/-3
  • In HARM's way!
    • Profili Görüntüle
Karabilgin Hocam, biz 4.32'nin terrain ve texture'lerini 4.33'un icine attik diye oyle oluyor. 4.33'te SETUP kismindaki GRAPHICS  bolumunden sol alt kosede bulunan TREE DENSITY ve GRASS DENSITY'yi tamamen kapatirsaniz sikinti yasamazsiniz.
« Son Düzenleme: Kasım 12, 2015, 03:17:18 ÖÖ Gönderen: HANÇER42 »



Çevrimdışı semihgörkem

  • Genel Moderatör
  • *
  • İleti: 3117
  • Karma: +423/-21
  • İz bırakanlar unutulmaz
    • Profili Görüntüle
merhaba arkadaşlar benim sorunum 4.33 te köprüleri ne görsel olarak nede radardan tespit edememem. Ayrıca pistler bende orman şeklinde görünüyor bildiğin ormandan kalkışa yapıyorum yada kalkış yaparken pist siliniyor çok garip .Şimdiden teşekür ederim .Ayrıca riper hocamada teşekkürü bir borç bilirim saygılarımla .
hocam sizin textureslar bozulmuş olabilir mi ? runway kaplaması yada her hangi bir eklenti kurdunuz mu son günlerde ? yoksa en başından beri mi böyleydi ? Eğer hançerin dediği gibi bir şey yaptıysanız bu tür hatalar alırsınız ama tree density ve grass density özelliklerini kapatmak yerine en baştan temiz bir kurulum yapmanız sağlıklı olur.Bir gün görev esnasında hedefi göremeyebilirsiniz :) :)



Çevrimdışı 113-Kara

  • Tunç Filo Komutanı
  • *
  • İleti: 441
  • Karma: +73/-7
    • MSN Messenger - izzetkarabilgin@hotmail.com
    • Profili Görüntüle
    • E-Posta
Semih ve hançere çok teşekkürler yok hocam ben bişey yapmadımda Riper hocam uzaktan yardımla bazı dosyaların adını değiştirmişti ondanmo acaba texture orjinal yazıp değiştirmişti .Daha sonra 4.33 kasmadan uçabiliyordum .geçen resmi olmıyan bir görevde köprü vurmam gerekiyordu ama köprüler görünmüyor ne radardan nede görsel olarak ...Sevgilerimle



Çevrimdışı HANÇER42

  • Kıdemli Üye
  • ****
  • İleti: 262
  • Karma: +174/-3
  • In HARM's way!
    • Profili Görüntüle
Ayni seyi bende yaptim abi hatta beraber yaptik .Dosyalar karismasin diye 4.33 un orjinal terrain ve texture'lerini TERRAIN ORJINAL ve TEXTURE ORJINAL diye kaydedip 4.32'nin terrain ve texture 'lerini dosyanin  icine attik. Kendim bikac gorev uctum kat kat fps aldim,binalarda falan sikinti yoktu ama koprulere vs. dikkat etmedim bugun kontrol eder yazarim hocam.

EDİT: Hocam büyük,küçük yaklaşık 10 tane köprüye steerpoint atayıp kontrol ettim , hepsi görselde de radarda da gözüküyordu. Köprüye RECON attığınızda köprüyü görebiliyor musunuz hocam ?




« Son Düzenleme: Kasım 12, 2015, 04:04:10 ÖÖ Gönderen: HANÇER42 »



Çevrimdışı 113-Kara

  • Tunç Filo Komutanı
  • *
  • İleti: 441
  • Karma: +73/-7
    • MSN Messenger - izzetkarabilgin@hotmail.com
    • Profili Görüntüle
    • E-Posta
yok hançer  köprüler yerinde yok ne reccon attığımda nede radarda nede görsel olarak :)
sanırım yeniden kuracağım .Gerçi bu benim kabusum ama uçma sevdası ağır basıyor :)Ayrıca sanada teşekkür ederim geleceğin kartalı



Çevrimdışı HANÇER42

  • Kıdemli Üye
  • ****
  • İleti: 262
  • Karma: +174/-3
  • In HARM's way!
    • Profili Görüntüle
Abi eger eskisi gibi olsun istiyosan data icine attigimiz 4.32nin texture ve terrainini sil yanina  orjinal yazdiklarimiz kalsin. Once bi oyle dene sonra silersin madem :)
« Son Düzenleme: Kasım 12, 2015, 10:09:26 ÖÖ Gönderen: HANÇER42 »



Çevrimdışı jy

  • Yeni Üye
  • *
  • İleti: 37
  • Karma: +12/-14
    • Profili Görüntüle
f-16 ramp startta 4.32de otomatik olan bazı şeyler 4.33te manuele döndüğü için ıff ve avionics fault uyarısı görüyorum neyi eksik yaptım birde tornado, ja-37 vs yeni uçakların ramp start eğitimlerini bulamadım.



Çevrimdışı semihgörkem

  • Genel Moderatör
  • *
  • İleti: 3117
  • Karma: +423/-21
  • İz bırakanlar unutulmaz
    • Profili Görüntüle
MFD den uyarıları temizlemen gerekiyor.MFD'ye hataları gösteren yeni bir özellik eklendi oraya girip CLR (clear)yapman gerekiyor.Daha sonra aldığı hatalar kaybolacaktır.



Çevrimdışı korayck

  • Yeni Üye
  • *
  • İleti: 8
  • Karma: +1/-7
    • Profili Görüntüle
F-4E kullanan var mı?
Uçak hızlandıkça öne eğik gitmeye başlıyor, yani düz gidiyor ama uçak öne eğik. :)
Bir de F-4 ile GBU12 atabileniniz var mı?



Çevrimdışı Kıvanç Köroğlu

  • Acemi Üye
  • **
  • İleti: 57
  • Karma: +20/-2
  • Subay Çocuğu
    • Profili Görüntüle
    • E-Posta
F-4 kunlanırken bendede öne eğik gitmeye başlıyor bir süre sonra sorun olmuyor ama.



Çevrimdışı korayck

  • Yeni Üye
  • *
  • İleti: 8
  • Karma: +1/-7
    • Profili Görüntüle
F-4 kunlanırken bendede öne eğik gitmeye başlıyor bir süre sonra sorun olmuyor ama.

Peki GBU12 lazer güdümlü mühimmatı F-4E ile atabiliyor muyuz? Nasıl atılıyor?



Çevrimdışı jargonxl

  • Yeni Üye
  • *
  • İleti: 4
  • Karma: +1/-0
    • Profili Görüntüle
    • E-Posta
Herkese merhabalar, mesajlarınızı okuyunca bende fps'yi biraz olsun artırmak için, 4.32 texture ve terrain dosyalarını 4.33'e aktardım. Fakat sonradan fark ettim ki hem içeriğindeki klasör isimlerinde hemde dosya isimlerinde farklılık var. İsimleri orjinalleri ile değiştirdiğimde, ya kaplamalar bozuk gözüküyor yada yükleme ekranında iken masaüstüne çakılıyor. Bir yerde hata yapıyorum ve sebebini henüz bulamadım. Şu texture ve terrain değişimini A'dan Z'ye anlatabilecek bir gönüllü var ise aranızda, çok müteşekkir olurum.



Çevrimdışı HANÇER42

  • Kıdemli Üye
  • ****
  • İleti: 262
  • Karma: +174/-3
  • In HARM's way!
    • Profili Görüntüle
4.32'nin terrain ve texture'lerini tutup direk 4.33'ün içine atarsan olmaz. Dosyaları değiştirmek ister, değiştirirsen vay haline... 4.33'ün korea klasörü içindeki terrain ve texture'ün ismini "terrain orjinal" ve "texture orjinal" diye kaydettikten sonra 4.32 nin ilgili klasörlerini 4.33 'ün içine atmalısın, tabiiii çıkabilecek sıkıntıları kabullenip o riski göze alman gerekiyor . Ammaaa şunu da söyleyeyim daha dün akşamdan beri oluyor bu söylediğim, biz terrainleri falan değiştirdiğimiz için Veteran'a bağlanırken "Error:Wrong Tileset!" hatası veriyor. Anlayacağın 4.32'nin ilgili klasörlerini 4.33'ün içine atarsan Veteran'da online uçmayı unutacaksın.



Çevrimdışı jargonxl

  • Yeni Üye
  • *
  • İleti: 4
  • Karma: +1/-0
    • Profili Görüntüle
    • E-Posta
Öncelikle çok teşekkür ederim ilginiz için. Ben online uçuşlara katılacak vakti pek bulamıyorum, olayım daha ziyade campaign. Söylediklerinizi; BMS'i sıfırdan tekrardan kurup deneyeceğim, sonucu olumlu yada olumsuz buradan bu mesajı editleyerek bildiririm. Tekrardan teşekkürler.

Edit: Aynen söylediğiniz gibi yaptım, normalde 64 bit olarak çalıştırdığım için uçuşa girdikten 2-3 saniye sonra çalışmayı durdurdu hatası verdi. Birde 32 bit deneyeyim dedim ve sonuç inanılmaz. Fps artışı bekliyordum fakat bu kadarını açık konuşayım beklemiyordum. Shaderları açtıktan sonra bile akıcılık muazzamdı. Tek sorun (aslında sorun bile değilde) ağaçlardı, onları da hallettim. Yine ve yeniden çok teşekkürler.
« Son Düzenleme: Aralık 10, 2015, 12:28:21 ÖÖ Gönderen: jargonxl »



Çevrimdışı HANÇER42

  • Kıdemli Üye
  • ****
  • İleti: 262
  • Karma: +174/-3
  • In HARM's way!
    • Profili Görüntüle
Önceki yorumları okuduğunuzu söylediğiniz için belirtmemiştim, ağaçları kapatmamanız sıkıntı yaratabilirdi. Havaalanı ormanın ortasına falan denk gelir :D Kırımsız uçuşlar :)



Çevrimdışı keremmetehan01

  • Yeni Üye
  • *
  • İleti: 3
  • Karma: +0/-0
  • Fight For Honor, Fly For People..!
    • MSN Messenger - keremmetehan01@hotmail.com
    • Profili Görüntüle
    • E-Posta
Hatamı çözdüm teşekkürler.
« Son Düzenleme: Aralık 12, 2015, 09:33:49 ÖÖ Gönderen: keremmetehan01 »



Çevrimdışı erenuzel41

  • Yeni Üye
  • *
  • İleti: 49
  • Karma: +5/-2
  • offline uçmayı seven eski sanal pilot
    • Profili Görüntüle
bendeki kurulumda campaign modunda uçuşta haritada çok fazla savaş aracı olduğundan klavyeden 6 ve 8 tuşlarıyla düşmanı görüntüleme yaptığımda ekran donuyor ve hata verip bms 4.33 kapanıyordu masaüstüne atma yapıyordu, TGP açıkken campaign modunda 15 fps ye kadar düşüyordu hız bende gittim korea lowres tiles diye bir mod buldum eski bms 4.32 deki terrain dosyalarını bms 4.33 e uyarlamışlar onu bms 4.33 ün orjinal terrain dosyalarıyla JSGME diye bir yardımcı program vasıtasıyla değiştirdim yani 4.32 nin terrain dosyalarını bir şekilde 4.33 e yükledim ve 4.33 teki terrain klasöründe polak ile biten bütün terrain dosyalarını sildim ve sonunda bu atma problemimi çözüp TGP açıkken 22FPS aldım 20000 feet te campaign modunda kokpitte görev uçuşunda düşman sahasında fence in halinde iken 35 fps yakaladım sıfır tuşuna basarak dış görünüme geçtiğimde 50 fps leri buluyor eskiden maksimum 30-35 idi ve en önemlisi bu akşam campaign de uçtum sead görevinde 6 ve 8 tuşlarını sıklıkla kullandım masaüstüne atma sorunu ve hata verme sorununu yaşamadım en azından şimdilik iyi, aldığım hata memory dump ile ilgili bir hata yani benim RAM ve işlemci yetersiz gelmişti bunu atlatmışımdır inşallah

yalnız kalite düşüyor haberiniz olsun o güzelim mavi çatılar güzel üç şeritli otobanlar bu düşük çözünürlüklü terrain de yok ama ağaçlar ve çim efektini açtığınızda ağaçlar araziye dağılmış halde bir miktar görünüyor birde bu modda object details i 6-7 ye ayarlasanızda çok fazla kasmıyor.




Çevrimdışı 113-Ghost

  • Falcon Modder
  • Tunç Filo Personeli
  • *
  • İleti: 3050
  • Karma: +720/-31
  • Check your Six!
    • Profili Görüntüle
    • E-Posta
Zaten tgp acıldığı zaman 10 fps ye yakın kayıp söz konusu oluyor.. Diğer yandan ramden biraz da olsa kazanmak için 4.33 ün low versiyonunu yaptık fakat izin verilmedi.. Low versiyonlar çok fazla olmasada ram den kazanc sağlamakta.. 4.33 6 bin küsür yeryüzü kaplaması var iken bu 4.32 de 3 bin dolarlarında.. Performans kazancı görsellikten az da olsa kayıp demek.. Bunları gözününde bulundurmak gerek



Çevrimdışı hyrllh gzl

  • Yeni Üye
  • *
  • İleti: 1
  • Karma: +3/-0
    • Profili Görüntüle
herkese ii günler ben falcon bms 4.33 u5 baglantı yaptıgımda ıvc den sesleri duyuyorum fakat benım sesım karsı tarafa gitmiyor.kokpit olduktan sonra alt 1 tus kompınasyonu ıle yapıyorum ded ekranında uhf secılı oldugu ve calıstıgınıda goruyorum buna ragmen ses gitmiyor sizce nedenı ve cozumu nasıl olabılır ııı gunler tesekkurler.



Çevrimdışı YunusTR

  • Yeni Üye
  • *
  • İleti: 7
  • Karma: +0/-3
    • Profili Görüntüle
    • E-Posta
herkese ii günler ben falcon bms 4.33 u5 baglantı yaptıgımda ıvc den sesleri duyuyorum fakat benım sesım karsı tarafa gitmiyor.kokpit olduktan sonra alt 1 tus kompınasyonu ıle yapıyorum ded ekranında uhf secılı oldugu ve calıstıgınıda goruyorum buna ragmen ses gitmiyor sizce nedenı ve cozumu nasıl olabılır ııı gunler tesekkurler.
bu konuya 3.5 yıldır gönderi atan yok yeni konu acsan daha güzel olur



 

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23