Haberler

Sanal Havacılığın Lider Adresi

Gönderen Yerde yakıt ikmali yapılabilir mi? Falcon BMS 4.33 soru  (Okunma sayısı 236 defa)

Çevrimdışı Ataman Bey

  • Yeni Üye
  • *
  • İleti: 37
  • Karma: +5/-1
    • Profili Görüntüle
Advertisement
Merhaba, Falcon BMS 4.33'i kullanıyorum. aşağıda sistem özelliklerim ve karşılaştığım sorunu yanıtlanmak üzere sizlere gönderiyorum. Şimdiden yardımınız için teşekkürler.

Sistem Özelliklerim.
İşletim Sistemi : Windows 8.1 64 Bit
Ram : 4
İşlemci : Amd
Ekran Kartı : AMD Radeon HD 6320

Sorunum Aşağıdaki gibidir.

İyi günler, benim merak ettiğim soru başlıktaki gibi. Yakıt ikmali sadece havada mı yapılabiliyor? Yerde yakıt ikmali yapabilir miyiz?







Çevrimdışı Semih1907

  • Tam Üye
  • ***
  • İleti: 175
  • Karma: +5/-8
    • Profili Görüntüle
Yanıtla #1 : Nisan 07, 2018, 06:17:47 ÖS
Evet  klavyeden T ye basın yer hizmetleri telsiz listesi açılacak hotpit refuel var onun yanındaki numara kaç ise klavyeden o numaraya basın



Çevrimdışı Ataman Bey

  • Yeni Üye
  • *
  • İleti: 37
  • Karma: +5/-1
    • Profili Görüntüle
Yanıtla #2 : Nisan 07, 2018, 06:21:17 ÖS
Evet  klavyeden T ye basın yer hizmetleri telsiz listesi açılacak hotpit refuel var onun yanındaki numara kaç ise klavyeden o numaraya basın

Teşekkürler



Çevrimdışı Semih1907

  • Tam Üye
  • ***
  • İleti: 175
  • Karma: +5/-8
    • Profili Görüntüle
Yanıtla #3 : Nisan 07, 2018, 07:11:38 ÖS
Rica ederim



Çevrimdışı Ataman Bey

  • Yeni Üye
  • *
  • İleti: 37
  • Karma: +5/-1
    • Profili Görüntüle
Yanıtla #4 : Nisan 12, 2018, 08:47:41 ÖS
Hocam sizin dediğinizi yapıyorum ama hala olmuyor, acaba nedendir?



Çevrimdışı ismet334455

  • Tam Üye
  • ***
  • İleti: 144
  • Karma: +16/-5
    • Profili Görüntüle
    • E-Posta
Yanıtla #5 : Nisan 12, 2018, 09:05:54 ÖS
[member=30714]Ataman Bey[/member]  Kule ile bağlantı kurdunmu ? yani uçağa kule bilgilerini girdinmi ? girmediysen sen konuşursun ama kule duymaz maalesef.



Çevrimdışı Ataman Bey

  • Yeni Üye
  • *
  • İleti: 37
  • Karma: +5/-1
    • Profili Görüntüle
Yanıtla #6 : Nisan 12, 2018, 09:35:34 ÖS
[member=30714]Ataman Bey[/member]  Kule ile bağlantı kurdunmu ? yani uçağa kule bilgilerini girdinmi ? girmediysen sen konuşursun ama kule duymaz maalesef.

Teşekkürler, kulenin telsiz frekansını girince oldu.



 

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23