Gönderen Konu: Yeni Bilgisayar İçin Simülatör Ayarları?  (Okunma sayısı 397 defa)

pmkbsn

  • Acemi Üye
  • **
  • İleti: 77
  • Karma: +3/-1
    • Profili Görüntüle
Yeni Bilgisayar İçin Simülatör Ayarları?
« : Nisan 01, 2021, 02:39:09 ÖS »
Herkese merhaba. Daha önce eski bilgisayarımla Falcon BMS'de uçuyordum. Özellikleri çok kötü olduğu için hiçbir ayar yapmaya gerek duymuyordum. Şuan yeni bir bilgisayar aldım. Ekran kartı GTX1650Ti ve işlemcisi Ryzen 5 4600H. Benzer donanımları olup da ayarlar için bana yardımcı olmak isteyen var mı? Daha akıcı net bir simülatörde uçmak istiyorum. Teşekkür ederim.

113-Ghost

  • Falcon Modder
  • Tunç Filo Personeli
  • Kahraman Üye
  • *
  • İleti: 3729
  • Karma: +803/-40
  • Cinsiyet: Bay
  • Check your Six!
    • Profili Görüntüle
Ynt: Yeni Bilgisayar İçin Simülatör Ayarları?
« Yanıtla #1 : Nisan 02, 2021, 12:44:39 ÖS »
Ayarları grafik bölümünden maximum tutun yapacağınız özel başka ayar yok bence.

pmkbsn

  • Acemi Üye
  • **
  • İleti: 77
  • Karma: +3/-1
    • Profili Görüntüle
Ynt: Yeni Bilgisayar İçin Simülatör Ayarları?
« Yanıtla #2 : Nisan 02, 2021, 02:43:55 ÖS »
Ayarları grafik bölümünden maximum tutun yapacağınız özel başka ayar yok bence.

Fsx/P3D için o kadar uğraştan sonra bu kadar kolay olduğuna inanmak istemiyorum 😅

112-Ripper

  • AkroTÜRK Pilotu
  • Kartal Filo Komutanı
  • Kahraman Üye
  • *
  • İleti: 3411
  • Karma: +427/-7
  • Cinsiyet: Bay
  • Simming is great but get out and do something real
    • Profili Görüntüle


“Devrimi, başlatan tamamlayacaktır.”
Ne mutlu Türküm diyene!

pmkbsn

  • Acemi Üye
  • **
  • İleti: 77
  • Karma: +3/-1
    • Profili Görüntüle
Ynt: Yeni Bilgisayar İçin Simülatör Ayarları?
« Yanıtla #4 : Nisan 02, 2021, 06:36:51 ÖS »
Şunları bir deneyebilirsin:

https://www.turkishairforce.org/falcon-bms-kullanici-sorulari/bms-4-35-icin-nvidia-goruntu-ayarlarim/msg182180/#msg182180

Teşekkürler bakayım hemen. Bir de size şeyi sormak istiyorum alt+tab yapınca oyun tamamen donuyor görev yöneticisinden kapatmam gerekiyor. Çözümü var mı bunun?

113-Ghost

  • Falcon Modder
  • Tunç Filo Personeli
  • Kahraman Üye
  • *
  • İleti: 3729
  • Karma: +803/-40
  • Cinsiyet: Bay
  • Check your Six!
    • Profili Görüntüle
Ynt: Yeni Bilgisayar İçin Simülatör Ayarları?
« Yanıtla #5 : Nisan 02, 2021, 06:52:04 ÖS »
alt tab sorunu üst sürümlerde çözümlenmişti aslında

112-Ripper

  • AkroTÜRK Pilotu
  • Kartal Filo Komutanı
  • Kahraman Üye
  • *
  • İleti: 3411
  • Karma: +427/-7
  • Cinsiyet: Bay
  • Simming is great but get out and do something real
    • Profili Görüntüle
Ynt: Yeni Bilgisayar İçin Simülatör Ayarları?
« Yanıtla #6 : Nisan 03, 2021, 06:20:10 ÖS »
Şunları bir deneyebilirsin:

https://www.turkishairforce.org/falcon-bms-kullanici-sorulari/bms-4-35-icin-nvidia-goruntu-ayarlarim/msg182180/#msg182180

Teşekkürler bakayım hemen. Bir de size şeyi sormak istiyorum alt+tab yapınca oyun tamamen donuyor görev yöneticisinden kapatmam gerekiyor. Çözümü var mı bunun?

Setup->Graphics'te "Full Screen"i "Borderless" yap.


“Devrimi, başlatan tamamlayacaktır.”
Ne mutlu Türküm diyene!

pmkbsn

  • Acemi Üye
  • **
  • İleti: 77
  • Karma: +3/-1
    • Profili Görüntüle
Ynt: Yeni Bilgisayar İçin Simülatör Ayarları?
« Yanıtla #7 : Nisan 03, 2021, 06:50:22 ÖS »
Şunları bir deneyebilirsin:

https://www.turkishairforce.org/falcon-bms-kullanici-sorulari/bms-4-35-icin-nvidia-goruntu-ayarlarim/msg182180/#msg182180

Teşekkürler bakayım hemen. Bir de size şeyi sormak istiyorum alt+tab yapınca oyun tamamen donuyor görev yöneticisinden kapatmam gerekiyor. Çözümü var mı bunun?

Setup->Graphics'te "Full Screen"i "Borderless" yap.

Yapıyorum hemen. Çok teşekkür ederim.