Haberler

Sanal Havacılığın Lider Adresi

Gönderen Falcon BMS 4.33 U4 yeni tiyatro ekleme problemi.  (Okunma sayısı 644 defa)

Çevrimdışı HaMMeR

  • Yeni Üye
  • *
  • İleti: 3
  • Karma: +0/-0
    • Profili Görüntüle
: Ocak 08, 2018, 10:10:01 ÖS
Advertisement
Merhaba Arkadaşlar,
  Falcon BMS 4.33 U4 kullanıyorum. Fakat tiyatro(teather) ekleme problemim var. Falcon'da kurulu gelen Kore tiyatrolarında geçiş yapabiliyorum. Ama yeni tiyatro eklediğimde örnek olarak Ikaros 4.1.0, bu tiyatroyu seçtiğimde Falcon BMS ana ekranı siyah oluyor, sadece fare ikonu görünüyor(F-16 simgesi). Programda her hangi bir çökme v.b. sıkıntı yok. Sadece ekran siyah kalıyor. Yardımlarınızı bekliyorum.

" İstikbâl Göklerdedir. " Gazi M.Kemal ATATÜRK


Çevrimdışı Bogey

  • Aday
  • ***
  • İleti: 285
  • Karma: +31/-6
  • Unidentifiable
    • Profili Görüntüle
Yanıtla #1 : Ocak 09, 2018, 12:01:06 ÖÖ
bazen tiyatrolar arasında geçiş yapıldığı zaman bu tarz sorunlarla karşılaşıyorum bende
simulasyonu kapatıp açtığımda düzeliyor, denediniz mi bunu
eğer olmadıysa ikaros u kaldırıp tekrar yükleyin



Çevrimdışı semihgörkem

  • Genel Moderatör
  • *
  • İleti: 3117
  • Karma: +423/-21
  • İz bırakanlar unutulmaz
    • Profili Görüntüle
Yanıtla #2 : Ocak 09, 2018, 01:55:43 ÖÖ
64bit başlatıyorsanız 32bit başlatmayı deneyin.
Bir de bu tip hatalar genelde yanlış yazılan kodlardan da kaynaklanabiliyor. Ikaros setup’ı kurulum adımlarında notepad’a kod ekleme adımı varsa o adımları tekrar bir kontrol edin.



Çevrimdışı HaMMeR

  • Yeni Üye
  • *
  • İleti: 3
  • Karma: +0/-0
    • Profili Görüntüle
Yanıtla #3 : Ocak 09, 2018, 05:32:30 ÖS
TSHKK'dan arkadaşlar uzaktan bağlantı ile yardımcı oldular, fakat problem düzelmedi. TSHKK Pilot Adayı bir arkadaş forum'a yazmamı önerdi. Sizlerinde bahsettiği gibi denemeler yapıldı fakat problem düzelmedi. Elimdeki bir dizüstü bilgisayara kurulum yapıp denedim. Orada çalışıyor ikaros tiyatrosu. Masaüstü bilgisayarımda çalışmaması garip. Masaüstünün configrasyonu Windows 7 64 bit, 32gb ram, 4.0 ghz 8 çekirdek işlemci, 2gb ddr5 128 bit ekran kartı, hard disk 250gb SSD.
Masaüstünde çift sistem kurulu Windows 10'da denemedim. Oraya kurulum yapıp denesem olur mu? Tavsiye eder misiniz?

" İstikbâl Göklerdedir. " Gazi M.Kemal ATATÜRK


Çevrimdışı 111-Charisma

  • Yarasa Filo Komutanı
  • *
  • İleti: 571
  • Karma: +97/-6
  • Ne Mutlu Türk'üm Diyene..!
    • Profili Görüntüle
Yanıtla #4 : Ocak 09, 2018, 05:53:27 ÖS
Hammer bende win 10 kullanıyorum ve bugün İKarous haritasına geçip sorunsuz bir uçuş gerçekleştirdim. Normal şartlar altında yaşanmayan bir soruna benziyor sendeki sıkıntı. O yüzden bir de Win 10 kurup denemeni tavsiye ederim.


İstikbal Göklerdedir.
M. Kemal ATATÜRK


Çevrimdışı HaMMeR

  • Yeni Üye
  • *
  • İleti: 3
  • Karma: +0/-0
    • Profili Görüntüle
Yanıtla #5 : Ocak 09, 2018, 06:08:18 ÖS
Merhaba Charisma Hocam, Teşekkür ederim. Windows 10'da denedim şimdi, çalışıyor. Yalnız ikaros'ta senaryo bölümleri boş çıkıyor, normal mi?

Yardımları için tüm arkadaşlara teşekkür ederim.
« Son Düzenleme: Ocak 09, 2018, 06:39:44 ÖS Gönderen: HaMMeR »

" İstikbâl Göklerdedir. " Gazi M.Kemal ATATÜRK


Çevrimdışı 111-Charisma

  • Yarasa Filo Komutanı
  • *
  • İleti: 571
  • Karma: +97/-6
  • Ne Mutlu Türk'üm Diyene..!
    • Profili Görüntüle
Yanıtla #6 : Ocak 09, 2018, 10:56:10 ÖS
Sorunun  giderilmesine sevindim. Kırımsız uçuşlar dilerim. Ikoaros haritasıyla alakalı çok fazla bilgim olmadığı için diğer arkadaşlarım çok yardımcı olacaktır.


İstikbal Göklerdedir.
M. Kemal ATATÜRK


 

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23