Haberler

Sanal Havacılığın Lider Adresi

Gönderen Falcon BMS 4.33 U3 update sorunu  (Okunma sayısı 1266 defa)

Çevrimdışı Ömer Ionut

  • Yeni Üye
  • *
  • İleti: 21
  • Attack: 100
    Defense: 100
    Attack Member
  • Karma: +0/-0
    • Profili Görüntüle
: Kasım 06, 2017, 02:31:26 ÖS
Advertisement
Arkadaslar ben u3 ü sorunsuz yukledim ve u3 install sistemde yuklu gozuktu ama falcon bms yi acarken 4.33 u2 yaziyo simulator ana ekranda



Çevrimdışı 112-Bogey

  • Kartal Filo Personeli
  • *
  • İleti: 310
  • Attack: 100
    Defense: 100
    Attack Member
  • Karma: +33/-6
  • Unidentifiable
    • Profili Görüntüle
Yanıtla #1 : Kasım 06, 2017, 02:34:15 ÖS
Yükleme yaparken paketlerde u3 sürümünün de seçili olduğuna emin misiniz? Belki setup.exe de u3 ün seçimini kaldırmışsınızdır.



Çevrimdışı Ömer Ionut

  • Yeni Üye
  • *
  • İleti: 21
  • Attack: 100
    Defense: 100
    Attack Member
  • Karma: +0/-0
    • Profili Görüntüle
Yanıtla #2 : Kasım 06, 2017, 02:55:36 ÖS
Secili ondan eminim yuklemede var.



Çevrimdışı Ömer Ionut

  • Yeni Üye
  • *
  • İleti: 21
  • Attack: 100
    Defense: 100
    Attack Member
  • Karma: +0/-0
    • Profili Görüntüle
Yanıtla #3 : Kasım 06, 2017, 02:57:31 ÖS
Kac kere baktim zaten install da iyice denedim yuklu



Çevrimdışı 112-Bogey

  • Kartal Filo Personeli
  • *
  • İleti: 310
  • Attack: 100
    Defense: 100
    Attack Member
  • Karma: +33/-6
  • Unidentifiable
    • Profili Görüntüle
Yanıtla #4 : Kasım 06, 2017, 03:01:49 ÖS
Tam hatırlamıyorum ama kurulu olduğu klasör de falcon bms 4.33 u1 yazıyor. Simülasyonu çalıştırdığımızda ne yazdığını tam hatırlamıyorum. Muhtemelen u3 yüklenmiştir ama.



Çevrimdışı Ömer Ionut

  • Yeni Üye
  • *
  • İleti: 21
  • Attack: 100
    Defense: 100
    Attack Member
  • Karma: +0/-0
    • Profili Görüntüle
Yanıtla #5 : Kasım 06, 2017, 03:12:34 ÖS
Bende u1 i calistiriyorum u2 yaziyor ama u2 den kalan gorsellerle degistini zannediyorum yani u3 yuklu ama niye boyle yaziyor anlamadim.



Çevrimdışı Ömer Ionut

  • Yeni Üye
  • *
  • İleti: 21
  • Attack: 100
    Defense: 100
    Attack Member
  • Karma: +0/-0
    • Profili Görüntüle
Yanıtla #6 : Kasım 06, 2017, 03:12:59 ÖS
U2 ile u3 belirgin bi ozellik olsa tmm yuklu diyicem.



Çevrimdışı 112-Bogey

  • Kartal Filo Personeli
  • *
  • İleti: 310
  • Attack: 100
    Defense: 100
    Attack Member
  • Karma: +33/-6
  • Unidentifiable
    • Profili Görüntüle
Yanıtla #7 : Kasım 06, 2017, 03:16:53 ÖS
Şuan onu nasıl ayırt edersiniz bilmiyorum ama online uçuş a girerseniz belli olur :) az sonra bilen birisi eminim yazacaktır konunun altına.



Çevrimdışı semihgörkem

  • Genel Moderatör
  • *
  • İleti: 3162
  • Attack: 100
    Defense: 100
    Attack Member
  • Karma: +424/-21
  • İz bırakanlar unutulmaz
    • Profili Görüntüle
Yanıtla #8 : Kasım 06, 2017, 03:46:56 ÖS
Arkadaslar ben u3 ü sorunsuz yukledim ve u3 install sistemde yuklu gozuktu ama falcon bms yi acarken 4.33 u2 yaziyo simulator ana ekranda
falcon bms'i başlattığınızda nerede u2 yazıyor? Falcon BMS'in klasör ismi Falcon BMS 4.33 U1'dir firma öyle yayınladı ürünü daha sonra bunun üstüne 2 güncelleme paylaştı. Güncellemeler düzgünce yüklendiyse BMS'i başlattığınızda sağ alt köşede Model numarası ve update sürümü yazar. 4.33.3 gibi aşağıda kendi BMS ekran görüntümü paylaşıyorum:

Kırmızı ile işaretlediğim alan model numarasını ve sürümünü içerir 4.33.3 4.33 modeli update 3 sürümü demektir. Son yazan değer güncellemenin başarılı olup olmadığını belirtir bir bakıma, sizde 2 yazıyorsa update 2 yüklüdür. Fakat u1-u3 entegre paket ile yüklediyseniz zaten u3'ün de yüklenmiş olması gerekir siz müdahale etmedikçe. Siz model numarasını kontrol edip dönüş yapın ona göre tekrar konuşuruz durumu şu an emin değilim sürüm numaranızdan.

« Son Düzenleme: Kasım 06, 2017, 03:49:11 ÖS Gönderen: semihgörkem »



Çevrimdışı Ömer Ionut

  • Yeni Üye
  • *
  • İleti: 21
  • Attack: 100
    Defense: 100
    Attack Member
  • Karma: +0/-0
    • Profili Görüntüle
Yanıtla #9 : Kasım 06, 2017, 04:15:48 ÖS
Bende uptade 1 ve 2 yukluydu update 3 gelince 3 u kurdum seciliydi.Falcon baslatildiginda sag altta yazani ve model numarasini soylicem birazdan



Çevrimdışı Ömer Ionut

  • Yeni Üye
  • *
  • İleti: 21
  • Attack: 100
    Defense: 100
    Attack Member
  • Karma: +0/-0
    • Profili Görüntüle
Yanıtla #10 : Kasım 06, 2017, 04:18:40 ÖS
Kirmizi ile isaretli alan derken neresini soylediniz



Çevrimdışı semihgörkem

  • Genel Moderatör
  • *
  • İleti: 3162
  • Attack: 100
    Defense: 100
    Attack Member
  • Karma: +424/-21
  • İz bırakanlar unutulmaz
    • Profili Görüntüle
Yanıtla #11 : Kasım 06, 2017, 04:20:49 ÖS
fotoğraf gözükmüyor mu ? sağ alttaki kırmızı çerçeve.



Çevrimdışı Ömer Ionut

  • Yeni Üye
  • *
  • İleti: 21
  • Attack: 100
    Defense: 100
    Attack Member
  • Karma: +0/-0
    • Profili Görüntüle
Yanıtla #12 : Kasım 06, 2017, 04:22:17 ÖS
Gozukmuyor malesef



Çevrimdışı Ömer Ionut

  • Yeni Üye
  • *
  • İleti: 21
  • Attack: 100
    Defense: 100
    Attack Member
  • Karma: +0/-0
    • Profili Görüntüle
Yanıtla #13 : Kasım 06, 2017, 04:27:29 ÖS
4.33.2 build 15754 yaziyor



Çevrimdışı semihgörkem

  • Genel Moderatör
  • *
  • İleti: 3162
  • Attack: 100
    Defense: 100
    Attack Member
  • Karma: +424/-21
  • İz bırakanlar unutulmaz
    • Profili Görüntüle
Yanıtla #14 : Kasım 06, 2017, 04:36:05 ÖS
o zaman kurulmamıştır, aşağıdaki konudaki videoda dk: 3:29'dan itibaren sizde de 4.33 için aynı bildirimler geliyor mu ? Currently installed kısmında Falcon BMS 4.33 U1 ve U2 yazmalı downloaded kısmında da Falcon BMS U3 yazmalı.

https://www.turkishairforce.org//-t20010.0.html



Çevrimdışı Ömer Ionut

  • Yeni Üye
  • *
  • İleti: 21
  • Attack: 100
    Defense: 100
    Attack Member
  • Karma: +0/-0
    • Profili Görüntüle
Yanıtla #15 : Kasım 06, 2017, 04:46:12 ÖS
Yaziyor currently instaled ve downloadda 4.33 u1 u2 ve u3 yaziyor



Çevrimdışı semihgörkem

  • Genel Moderatör
  • *
  • İleti: 3162
  • Attack: 100
    Defense: 100
    Attack Member
  • Karma: +424/-21
  • İz bırakanlar unutulmaz
    • Profili Görüntüle
Yanıtla #16 : Kasım 06, 2017, 04:49:15 ÖS
o nasıl oluyor ya ekran görüntüsü atabilir misiniz ? installed kısmında U3 yazıyorsa model numarasının 2 olarak gözükmemesi gerekirdi :)

Peki next diyebiliyor musunuz setup'a o ekrandan sonra
« Son Düzenleme: Kasım 06, 2017, 04:51:09 ÖS Gönderen: semihgörkem »



Çevrimdışı Ömer Ionut

  • Yeni Üye
  • *
  • İleti: 21
  • Attack: 100
    Defense: 100
    Attack Member
  • Karma: +0/-0
    • Profili Görüntüle
Yanıtla #17 : Kasım 06, 2017, 05:03:27 ÖS
Next diyemiyorum yuklu oldugu icin



Çevrimdışı semihgörkem

  • Genel Moderatör
  • *
  • İleti: 3162
  • Attack: 100
    Defense: 100
    Attack Member
  • Karma: +424/-21
  • İz bırakanlar unutulmaz
    • Profili Görüntüle
Yanıtla #18 : Kasım 06, 2017, 05:05:38 ÖS
O zaman yüklüdür diyeceğim ama ben hala sizin model numarasının neden 4.33.2 olduğuna bir anlam veremedim, neyse bu konu şimdilik burada dursun işin içinden çıkamayacağız gibi :) [member=17738]113-Ghost[/member] yardımcı olacaktır.

Sisteminizde birden fazla BMS 4.33 u1 sürümü yüklüyse acaba onun mu reg kayıtlarını okuyor setup diyeceğim ama o da çok düşük ihtimal zaten 2 tane aynı sürüm 4.33 u1 kurulamaz.



Çevrimdışı Ömer Ionut

  • Yeni Üye
  • *
  • İleti: 21
  • Attack: 100
    Defense: 100
    Attack Member
  • Karma: +0/-0
    • Profili Görüntüle
Yanıtla #19 : Kasım 06, 2017, 05:07:11 ÖS
Peki sagolun en kisa zamanda insallah bu konu acikliga kavusur



 

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23