Gönderen Konu: FLIR ve TFR Kullanımı.  (Okunma sayısı 18771 defa)

RammsteinF1

  • Multi\Role Pilot
  • Kahraman Üye
  • *****
  • İleti: 2610
  • Karma: +499/-15
  • Cinsiyet: Bay
    • Profili Görüntüle
Ynt: FLIR ve TFR Kullanımı.
« Yanıtla #15 : Aralık 30, 2009, 07:27:40 ÖS »
Truva teşekkürler bilgiler için...
Jetzt hast du Angst und ich bin soweit, Mein schwarzes Blut versaut dir das Kleid

Orhunlu

  • Kahraman Üye
  • *****
  • İleti: 1424
  • Karma: +222/-20
  • Cinsiyet: Bay
    • Profili Görüntüle
Ynt: FLIR ve TFR Kullanımı.
« Yanıtla #16 : Aralık 30, 2009, 08:41:14 ÖS »
Teşekkürler +1  :ay:  :a37ve:


FLIR çalıştı TFR modda ise MFD nin ortasında kocaman bir OFF çıktı ne yaptıysam olmadı çalıştıramadım.  :hmm:
« Son Düzenleme: Aralık 30, 2009, 09:03:51 ÖS Gönderen: 101-Orhunlu »

Truva

  • Tam Üye
  • ***
  • İleti: 230
  • Karma: +22/-6
  • Cinsiyet: Bay
  • Cockpit
    • Profili Görüntüle
Ynt: FLIR ve TFR Kullanımı.
« Yanıtla #17 : Aralık 30, 2009, 11:13:38 ÖS »
Dostum Shift-H ye bas FLIR açıkken TFR yi aç.Bide ALQ-131 yüklü olsun uçağa.

Orhunlu

  • Kahraman Üye
  • *****
  • İleti: 1424
  • Karma: +222/-20
  • Cinsiyet: Bay
    • Profili Görüntüle
Ynt: FLIR ve TFR Kullanımı.
« Yanıtla #18 : Aralık 30, 2009, 11:53:35 ÖS »
Yukarıda da dediğim gibi Flir çalışıyor (yukarı aşağı ve zoom) alq-131 yüklü Flir açıkken menüden Tfr seçiyorum ve "OFF" olmuyor bişeyi eksik yapıyoruz herhalde biraz daha detaya inermisin?. Çalıştıran varmı?

Truva

  • Tam Üye
  • ***
  • İleti: 230
  • Karma: +22/-6
  • Cinsiyet: Bay
  • Cockpit
    • Profili Görüntüle
Ynt: FLIR ve TFR Kullanımı.
« Yanıtla #19 : Aralık 30, 2009, 11:56:11 ÖS »
Hangi simulatoru kullanıyosun? REd viper mi?

Mesaj Birleştirildi: Aralık 31, 2009, 12:06:21 ÖÖ
Falcon allied Force de FLIR açıkken TFR ye tıkladığın an mfd ye görüntü gelir.
« Son Düzenleme: Aralık 31, 2009, 12:06:21 ÖÖ Gönderen: Truva »

114-Pars

  • Nato Pilot
  • Kobra Filo Personeli
  • Kahraman Üye
  • *
  • İleti: 6153
  • Karma: +10224/-25
  • Cinsiyet: Bay
  • Tunç 3 Magnum SA10 40 NM Time :)
    • Profili Görüntüle
Ynt: FLIR ve TFR Kullanımı.
« Yanıtla #20 : Aralık 31, 2009, 01:01:19 ÖS »
ellerinize sağlık yararlı bir bilgi oldu bizim için.Peki bunu kokpitten nasıl aktif hale gitiriyoruz bu birinci soru ikinciside bu ne kadar realize bir özellik yani gerçektede aynen böylemi
Simulatorde  rudder kontrolunu  lastiklere  verirken normalde pedal kolunu kullanmak lazım kokpitte fakat biz shift +. yı kullanıyoruz buda onun gibi.kokpit içersinden aktifliğini yapmamışlar.Buda falcon kötü yanlarından birisi.Gerçekliğine  gelince birebir aynı...
hocam deneme fırsatı bulamıyorum ama o kanyonların arasında ne akdar ise yaradıgını cok merak ediyorum stala girmiyelim ve ya bunu kullanırken ideal hız ne olmalı bu konuda bir bilgi varmı yoksa o senin pilotaj becerine mi kalmış diyosun  bu arada cok saol cok yararlı bilgiler

Sancak

  • Kahraman Üye
  • *****
  • İleti: 687
  • Karma: +277/-4
  • Cinsiyet: Bay
  • Yakında, yine, yeniden
    • Profili Görüntüle
Ynt: FLIR ve TFR Kullanımı.
« Yanıtla #21 : Aralık 31, 2009, 02:04:50 ÖS »
emeğine sağlık truva

Orhunlu

  • Kahraman Üye
  • *****
  • İleti: 1424
  • Karma: +222/-20
  • Cinsiyet: Bay
    • Profili Görüntüle
Ynt: FLIR ve TFR Kullanımı.
« Yanıtla #22 : Aralık 31, 2009, 06:45:46 ÖS »
Hangi simulatoru kullanıyosun? REd viper mi?

Mesaj Birleştirildi: [time]31 Aralık 2009, 00:06:21[/time]
Falcon allied Force de FLIR açıkken TFR ye tıkladığın an mfd ye görüntü gelir.

F4.0 AF kullanıyorum tabiiki.

FLIR açıkken menüye girip TFR ye tıklıyorum görüntü yok "OFF" çıkıyor.

R-Danger

  • Kahraman Üye
  • *****
  • İleti: 1773
  • Karma: +1011/-7
  • Cinsiyet: Bay
  • "Biz uçarken kuşlar yürür"
    • Profili Görüntüle
Ynt: FLIR ve TFR Kullanımı.
« Yanıtla #23 : Aralık 31, 2009, 06:55:40 ÖS »
campaign yap orda ac tfr yi

Orhunlu

  • Kahraman Üye
  • *****
  • İleti: 1424
  • Karma: +222/-20
  • Cinsiyet: Bay
    • Profili Görüntüle
Ynt: FLIR ve TFR Kullanımı.
« Yanıtla #24 : Aralık 31, 2009, 07:28:03 ÖS »
Denerim sağol.

Denedim çalıştı sağol. :ay: demek Training de çalışmıyormuş. Teşekkürler.  :a37ve:
« Son Düzenleme: Aralık 31, 2009, 07:47:55 ÖS Gönderen: 101-Orhunlu »