Gönderen Konu: Falcon BMS AGM-154  (Okunma sayısı 12676 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

PLUS

  • Kurucu Üye
  • Yönetici
  • *
  • Karma +10377/-0
  • HOROSOĞLU
    • Profili Görüntüle
Falcon BMS AGM-154
« : 11 Mart 2014, 13:06:57 »
Falcon BMS AGM-154 Eğitimi


tunç4342

  • Yeni Üye
  • *
  • Karma +0/-1
    • Profili Görüntüle
Ynt: Falcon BMS AGM-154
« Yanıtla #1 : 27 Nisan 2014, 11:00:37 »
-Soldan 0 basıp kilit atın diyorsunuz ama kamera değişiyor yanlış bişey mi yapıyorum ?
-Shift2 kombinasyonunu yapıyorum ama bişey olmuyor.
-Birde sağ taraftan nerde ne var hedefi tam olarak anlamıyorum
 yardımcı olursanız sevinirim,teşekkürler..

semihgörkem

  • Genel Moderatör
  • *
  • Karma +425/-21
  • İz bırakanlar unutulmaz
    • Profili Görüntüle
Ynt: Falcon BMS AGM-154
« Yanıtla #2 : 27 Nisan 2014, 21:22:01 »
-Soldan 0 basıp kilit atın diyorsunuz ama kamera değişiyor yanlış bişey mi yapıyorum ?
-Shift2 kombinasyonunu yapıyorum ama bişey olmuyor.
-Birde sağ taraftan nerde ne var hedefi tam olarak anlamıyorum
 yardımcı olursanız sevinirim,teşekkürler..

öncelikle falcon ayarlar bölümünde BMS değil keystrokes tuş kombinasyonları seçili olmalı yoksa bu deiklerinizi yapamazsınız çünkü tuşlar farklıdır işe yaramaz keystrokes seçili olduğundan emin olun.

görüntünüz uzak ise ve net seçilmiyorsa FOV osb sine basarak görüntüyü EXP moda alabilirsiniz böylelikle daha yakından ve daha net görüntü alırsınız.


tunç4342

  • Yeni Üye
  • *
  • Karma +0/-1
    • Profili Görüntüle
Ynt: Falcon BMS AGM-154
« Yanıtla #3 : 28 Nisan 2014, 00:06:01 »
Ayarlar derken tam olarak nereden acaba ?

semihgörkem

  • Genel Moderatör
  • *
  • Karma +425/-21
  • İz bırakanlar unutulmaz
    • Profili Görüntüle
Ynt: Falcon BMS AGM-154
« Yanıtla #4 : 28 Nisan 2014, 00:25:01 »
Falcon bms launch dedikten sonra gelen ekranda sağ ust köşede SETUP yazar oraya tıkla gelen sayfada controllers'a tıkla orada yeşil renkte BMS mi yazıyor keystrokes mu yazıyor kontrol et keystrokes olmalı keystrokes seçili değil ise seçerken dikkat et BMS nin ayarlarını keystrokes uzerine yazmasın.sen sadece keystrokes seçip load demelisin sanırım şıklarda save ve load seçenekleri vardı save dersen uzerine yaza bilir ayarları o yuzden load'a tıkla  telefondan girdiğim için bakamıyorum keystrokes seçip load dedikten sonra ayarları kaydet ve tekrar dene tuşları.
« Son Düzenleme: 28 Nisan 2014, 00:29:58 Gönderen: semihgorkem »

tunç4342

  • Yeni Üye
  • *
  • Karma +0/-1
    • Profili Görüntüle
Ynt: Falcon BMS AGM-154
« Yanıtla #5 : 03 Mayıs 2014, 15:39:30 »
Ayarların o kısımda olduğunu biliyordum da,yeşil renkte bms felan bulamadım ekran görüntüsü atarsanız sevinirim..

semihgörkem

  • Genel Moderatör
  • *
  • Karma +425/-21
  • İz bırakanlar unutulmaz
    • Profili Görüntüle
Ynt: Falcon BMS AGM-154
« Yanıtla #6 : 03 Mayıs 2014, 18:13:46 »
Ayarların o kısımda olduğunu biliyordum da,yeşil renkte bms felan bulamadım ekran görüntüsü atarsanız sevinirim..
current key file bölümünde sizde BMS yazıyor olabilir load tuşuna tıklayıp keystrokes seçmeniz gerek resimde logtech yazıyor o benim profilim oraya takılmayın  :)


inferno

  • Yeni Üye
  • *
  • Karma +0/-0
    • Profili Görüntüle
Ynt: Falcon BMS AGM-154
« Yanıtla #7 : 04 Mayıs 2014, 02:07:55 »
selam ..bu shift+2 tusundan yana sıkıntı yasıyorum ben de ):..setup te keystrokes secili olmasına ragmen shift+2 kombinasyonu calısmıyor ..bu kombinasyonun tam karsılıgı nedir bilen birisi yazabilirse atama yapabilirim..



semihgörkem

  • Genel Moderatör
  • *
  • Karma +425/-21
  • İz bırakanlar unutulmaz
    • Profili Görüntüle
Ynt: Falcon BMS AGM-154
« Yanıtla #8 : 04 Mayıs 2014, 10:20:15 »
selam ..bu shift+2 tusundan yana sıkıntı yasıyorum ben de ):..setup te keystrokes secili olmasına ragmen shift+2 kombinasyonu calısmıyor ..bu kombinasyonun tam karsılıgı nedir bilen birisi yazabilirse atama yapabilirim..



setupta keystrokes seçili ise sorun çıkmaması gerek fakat shift+numpad2 yapmanız gerek açılımıda şöyle olmalı isterseniz kontrol edin yinede. HOTAS DMS-DOWN


tunç4342

  • Yeni Üye
  • *
  • Karma +0/-1
    • Profili Görüntüle
Ynt: Falcon BMS AGM-154
« Yanıtla #9 : 04 Mayıs 2014, 12:30:16 »
Malesef bende öyle bir buton yok :)) Load tan seçiyorum yinede olmuyor :)

semihgörkem

  • Genel Moderatör
  • *
  • Karma +425/-21
  • İz bırakanlar unutulmaz
    • Profili Görüntüle
Ynt: Falcon BMS AGM-154
« Yanıtla #10 : 04 Mayıs 2014, 12:56:23 »
Malesef bende öyle bir buton yok :)) Load tan seçiyorum yinede olmuyor :)
loada tıkladığınız zaman keystrokes çıkması gerek. 2 adet profil olmalı BMS ve keystrokes olarak.yanlışlıkla BMS nin ustune yazmış olabilirmisiniz keystrokes profilini?

inferno

  • Yeni Üye
  • *
  • Karma +0/-0
    • Profili Görüntüle
Ynt: Falcon BMS AGM-154
« Yanıtla #11 : 04 Mayıs 2014, 13:25:30 »
selam ..bu shift+2 tusundan yana sıkıntı yasıyorum ben de ):..setup te keystrokes secili olmasına ragmen shift+2 kombinasyonu calısmıyor ..bu kombinasyonun tam karsılıgı nedir bilen birisi yazabilirse atama yapabilirim..

cok tesekkür ederim semihgorkem.. ayarladım tusları ve oldu ..
keystrokes ayarlı ama bir cok tus atanmamıs anlamadım gitti..lazım olan tusları tek tek göreve göre bulup atama yapıyorum :)(:
zor oluyor biraz ama yapacak bi sey yok aşıgım F-16 6 yasımdan beri :)



setupta keystrokes seçili ise sorun çıkmaması gerek fakat shift+numpad2 yapmanız gerek açılımıda şöyle olmalı isterseniz kontrol edin yinede. HOTAS DMS-DOWN



semihgörkem

  • Genel Moderatör
  • *
  • Karma +425/-21
  • İz bırakanlar unutulmaz
    • Profili Görüntüle
Ynt: Falcon BMS AGM-154
« Yanıtla #12 : 04 Mayıs 2014, 13:28:44 »
tek tek tuş ayarı yapmak zor iş. bence oyunu tekrar yükleyin sonra loada tıklayıp keystrokes u tekrar seçin ve her şey hazır olsun :)

Eğer oyunu silecek olursanız tekrar kurarken size bir hata verecektir. oyunu sildikten sonra eğer oyunu yerel disk c ye kuaracaksanız

yerel disk c ye : Falcon BMS 4.32 adında boş bir klasör açın ve sonra oyunu kurun  hata giderilicektir sorunsuz bir kurulum olur.
« Son Düzenleme: 04 Mayıs 2014, 13:33:55 Gönderen: semihgorkem »

inferno

  • Yeni Üye
  • *
  • Karma +0/-0
    • Profili Görüntüle
Ynt: Falcon BMS AGM-154
« Yanıtla #13 : 04 Mayıs 2014, 14:36:02 »
teşekkür ettim şimdilik ayarladım bakalım ileride bir problem cıkarsa dedigin gibi yaparım .

tunç4342

  • Yeni Üye
  • *
  • Karma +0/-1
    • Profili Görüntüle
Ynt: Falcon BMS AGM-154
« Yanıtla #14 : 04 Mayıs 2014, 22:24:14 »
Malesef bende öyle bir buton yok :)) Load tan seçiyorum yinede olmuyor :)
loada tıkladığınız zaman keystrokes çıkması gerek. 2 adet profil olmalı BMS ve keystrokes olarak.yanlışlıkla BMS nin ustune yazmış olabilirmisiniz keystrokes profilini?
                                     
 Yok hayır bi yerde bir sıkındı varda çözemedim,current keyfile kısmıda yok bu arada

 

falcon siyah ekran sorunu

Başlatan 102-HawkForumun Falcon 4.0 Allied Force

Yanıt: 25
Gösterim: 15614
Son İleti 03 Ocak 2010, 18:44:10
Gönderen: hamlet
falcon ile ilgili sorular

Başlatan KurtForumun Falcon 4.0 Allied Force

Yanıt: 8
Gösterim: 6258
Son İleti 09 Ocak 2010, 14:54:25
Gönderen: Lima
hareketli cockpit :D ve falcon hastası bir arkadas

Başlatan 114-ParsForumun Fotoğraf Paylaşımı | Havacılık Resimleri

Yanıt: 22
Gösterim: 10522
Son İleti 04 Aralık 2009, 20:39:23
Gönderen: Viper152
Merhabalar yeniyim falcon 4.0 steam versiyonu için bir sorum var

Başlatan SaykılForumun Falcon BMS Kullanıcı Soruları

Yanıt: 4
Gösterim: 1118
Son İleti 13 Eylül 2017, 13:06:24
Gönderen: Saykıl
şimdiye kadar yapılmış en güzel falcon vıdosu bence

Başlatan LimaForumun Video Paylaşımı | Havacılık Videoları

Yanıt: 0
Gösterim: 2012
Son İleti 29 Eylül 2009, 16:03:51
Gönderen: Lima
falcon 5.0

Başlatan derayForumun Falcon 4.0 Allied Force

Yanıt: 3
Gösterim: 6153
Son İleti 23 Kasım 2009, 20:03:10
Gönderen: fox2
free falcon 5 tr yama

Başlatan recon206Forumun Falcon 4.0 Allied Force

Yanıt: 11
Gösterim: 13629
Son İleti 07 Aralık 2009, 20:42:29
Gönderen: Viper152
falcon 4 allied forces tekeerlek sorunu

Başlatan lordrecoForumun Falcon 4.0 Allied Force

Yanıt: 2
Gösterim: 2483
Son İleti 07 Aralık 2009, 22:20:45
Gönderen: lordreco
open falcon tuş kombinasyonu

Başlatan 114-ParsForumun Falcon 4.0 Allied Force

Yanıt: 2
Gösterim: 4743
Son İleti 12 Aralık 2009, 18:47:27
Gönderen: 114-Pars
falcon allıed 4.0 ankarada satılan yer varmı...

Başlatan falconForumun Falcon 4.0 Allied Force

Yanıt: 9
Gösterim: 6497
Son İleti 27 Mart 2010, 21:55:52
Gönderen: ulasilamayan
falcon af cockpit

Başlatan 114-ParsForumun Falcon 4.0 Allied Force

Yanıt: 51
Gösterim: 30871
Son İleti 21 Ocak 2011, 01:02:30
Gönderen: UqrDg
falcon 4.o af avrupa haritasın da sorun yaşıyorum

Başlatan nacreousForumun Falcon 4.0 Allied Force

Yanıt: 3
Gösterim: 3202
Son İleti 03 Şubat 2010, 18:14:20
Gönderen: Lima
open falcon refuelıng

Başlatan atmaca03Forumun Video Paylaşımı | Havacılık Videoları

Yanıt: 16
Gösterim: 8435
Son İleti 19 Şubat 2010, 20:50:44
Gönderen: atmaca03
falcon af campaing

Başlatan 114-ParsForumun Fotoğraf Paylaşımı | Havacılık Resimleri

Yanıt: 19
Gösterim: 10220
Son İleti 24 Temmuz 2010, 13:19:29
Gönderen: AFSAR
falcon af grafik sorunu

Başlatan 114-ParsForumun Falcon 4.0 Allied Force

Yanıt: 3
Gösterim: 3623
Son İleti 30 Aralık 2010, 17:37:49
Gönderen: 114-Pars