Gönderen Konu: Falcon BMS AGM-154  (Okunma sayısı 13447 defa)

PLUS

  • Kurucu Üye
  • Yönetici
  • Kahraman Üye
  • *
  • İleti: 6091
  • Karma: +10391/-0
  • Cinsiyet: Bay
  • GÖKÇE
    • Profili Görüntüle
Falcon BMS AGM-154
« : Mart 11, 2014, 01:06:57 ÖS »
Falcon BMS AGM-154 Eğitimi


tunç4342

  • Yeni Üye
  • *
  • İleti: 20
  • Karma: +0/-1
    • Profili Görüntüle
Ynt: Falcon BMS AGM-154
« Yanıtla #1 : Nisan 27, 2014, 11:00:37 ÖÖ »
-Soldan 0 basıp kilit atın diyorsunuz ama kamera değişiyor yanlış bişey mi yapıyorum ?
-Shift2 kombinasyonunu yapıyorum ama bişey olmuyor.
-Birde sağ taraftan nerde ne var hedefi tam olarak anlamıyorum
 yardımcı olursanız sevinirim,teşekkürler..

semihgörkem

  • Genel Moderatör
  • Kahraman Üye
  • *
  • İleti: 3274
  • Karma: +426/-22
  • İz bırakanlar unutulmaz
    • Profili Görüntüle
Ynt: Falcon BMS AGM-154
« Yanıtla #2 : Nisan 27, 2014, 09:22:01 ÖS »
-Soldan 0 basıp kilit atın diyorsunuz ama kamera değişiyor yanlış bişey mi yapıyorum ?
-Shift2 kombinasyonunu yapıyorum ama bişey olmuyor.
-Birde sağ taraftan nerde ne var hedefi tam olarak anlamıyorum
 yardımcı olursanız sevinirim,teşekkürler..

öncelikle falcon ayarlar bölümünde BMS değil keystrokes tuş kombinasyonları seçili olmalı yoksa bu deiklerinizi yapamazsınız çünkü tuşlar farklıdır işe yaramaz keystrokes seçili olduğundan emin olun.

görüntünüz uzak ise ve net seçilmiyorsa FOV osb sine basarak görüntüyü EXP moda alabilirsiniz böylelikle daha yakından ve daha net görüntü alırsınız.


tunç4342

  • Yeni Üye
  • *
  • İleti: 20
  • Karma: +0/-1
    • Profili Görüntüle
Ynt: Falcon BMS AGM-154
« Yanıtla #3 : Nisan 28, 2014, 12:06:01 ÖÖ »
Ayarlar derken tam olarak nereden acaba ?

semihgörkem

  • Genel Moderatör
  • Kahraman Üye
  • *
  • İleti: 3274
  • Karma: +426/-22
  • İz bırakanlar unutulmaz
    • Profili Görüntüle
Ynt: Falcon BMS AGM-154
« Yanıtla #4 : Nisan 28, 2014, 12:25:01 ÖÖ »
Falcon bms launch dedikten sonra gelen ekranda sağ ust köşede SETUP yazar oraya tıkla gelen sayfada controllers'a tıkla orada yeşil renkte BMS mi yazıyor keystrokes mu yazıyor kontrol et keystrokes olmalı keystrokes seçili değil ise seçerken dikkat et BMS nin ayarlarını keystrokes uzerine yazmasın.sen sadece keystrokes seçip load demelisin sanırım şıklarda save ve load seçenekleri vardı save dersen uzerine yaza bilir ayarları o yuzden load'a tıkla  telefondan girdiğim için bakamıyorum keystrokes seçip load dedikten sonra ayarları kaydet ve tekrar dene tuşları.
« Son Düzenleme: Nisan 28, 2014, 12:29:58 ÖÖ Gönderen: semihgorkem »

tunç4342

  • Yeni Üye
  • *
  • İleti: 20
  • Karma: +0/-1
    • Profili Görüntüle
Ynt: Falcon BMS AGM-154
« Yanıtla #5 : Mayıs 03, 2014, 03:39:30 ÖS »
Ayarların o kısımda olduğunu biliyordum da,yeşil renkte bms felan bulamadım ekran görüntüsü atarsanız sevinirim..

semihgörkem

  • Genel Moderatör
  • Kahraman Üye
  • *
  • İleti: 3274
  • Karma: +426/-22
  • İz bırakanlar unutulmaz
    • Profili Görüntüle
Ynt: Falcon BMS AGM-154
« Yanıtla #6 : Mayıs 03, 2014, 06:13:46 ÖS »
Ayarların o kısımda olduğunu biliyordum da,yeşil renkte bms felan bulamadım ekran görüntüsü atarsanız sevinirim..
current key file bölümünde sizde BMS yazıyor olabilir load tuşuna tıklayıp keystrokes seçmeniz gerek resimde logtech yazıyor o benim profilim oraya takılmayın  :)


inferno

  • Yeni Üye
  • *
  • İleti: 5
  • Karma: +0/-0
  • Cinsiyet: Bay
    • Profili Görüntüle
Ynt: Falcon BMS AGM-154
« Yanıtla #7 : Mayıs 04, 2014, 02:07:55 ÖÖ »
selam ..bu shift+2 tusundan yana sıkıntı yasıyorum ben de ):..setup te keystrokes secili olmasına ragmen shift+2 kombinasyonu calısmıyor ..bu kombinasyonun tam karsılıgı nedir bilen birisi yazabilirse atama yapabilirim..



semihgörkem

  • Genel Moderatör
  • Kahraman Üye
  • *
  • İleti: 3274
  • Karma: +426/-22
  • İz bırakanlar unutulmaz
    • Profili Görüntüle
Ynt: Falcon BMS AGM-154
« Yanıtla #8 : Mayıs 04, 2014, 10:20:15 ÖÖ »
selam ..bu shift+2 tusundan yana sıkıntı yasıyorum ben de ):..setup te keystrokes secili olmasına ragmen shift+2 kombinasyonu calısmıyor ..bu kombinasyonun tam karsılıgı nedir bilen birisi yazabilirse atama yapabilirim..



setupta keystrokes seçili ise sorun çıkmaması gerek fakat shift+numpad2 yapmanız gerek açılımıda şöyle olmalı isterseniz kontrol edin yinede. HOTAS DMS-DOWN


tunç4342

  • Yeni Üye
  • *
  • İleti: 20
  • Karma: +0/-1
    • Profili Görüntüle
Ynt: Falcon BMS AGM-154
« Yanıtla #9 : Mayıs 04, 2014, 12:30:16 ÖS »
Malesef bende öyle bir buton yok :)) Load tan seçiyorum yinede olmuyor :)

semihgörkem

  • Genel Moderatör
  • Kahraman Üye
  • *
  • İleti: 3274
  • Karma: +426/-22
  • İz bırakanlar unutulmaz
    • Profili Görüntüle
Ynt: Falcon BMS AGM-154
« Yanıtla #10 : Mayıs 04, 2014, 12:56:23 ÖS »
Malesef bende öyle bir buton yok :)) Load tan seçiyorum yinede olmuyor :)
loada tıkladığınız zaman keystrokes çıkması gerek. 2 adet profil olmalı BMS ve keystrokes olarak.yanlışlıkla BMS nin ustune yazmış olabilirmisiniz keystrokes profilini?

inferno

  • Yeni Üye
  • *
  • İleti: 5
  • Karma: +0/-0
  • Cinsiyet: Bay
    • Profili Görüntüle
Ynt: Falcon BMS AGM-154
« Yanıtla #11 : Mayıs 04, 2014, 01:25:30 ÖS »
selam ..bu shift+2 tusundan yana sıkıntı yasıyorum ben de ):..setup te keystrokes secili olmasına ragmen shift+2 kombinasyonu calısmıyor ..bu kombinasyonun tam karsılıgı nedir bilen birisi yazabilirse atama yapabilirim..

cok tesekkür ederim semihgorkem.. ayarladım tusları ve oldu ..
keystrokes ayarlı ama bir cok tus atanmamıs anlamadım gitti..lazım olan tusları tek tek göreve göre bulup atama yapıyorum :)(:
zor oluyor biraz ama yapacak bi sey yok aşıgım F-16 6 yasımdan beri :)



setupta keystrokes seçili ise sorun çıkmaması gerek fakat shift+numpad2 yapmanız gerek açılımıda şöyle olmalı isterseniz kontrol edin yinede. HOTAS DMS-DOWN



semihgörkem

  • Genel Moderatör
  • Kahraman Üye
  • *
  • İleti: 3274
  • Karma: +426/-22
  • İz bırakanlar unutulmaz
    • Profili Görüntüle
Ynt: Falcon BMS AGM-154
« Yanıtla #12 : Mayıs 04, 2014, 01:28:44 ÖS »
tek tek tuş ayarı yapmak zor iş. bence oyunu tekrar yükleyin sonra loada tıklayıp keystrokes u tekrar seçin ve her şey hazır olsun :)

Eğer oyunu silecek olursanız tekrar kurarken size bir hata verecektir. oyunu sildikten sonra eğer oyunu yerel disk c ye kuaracaksanız

yerel disk c ye : Falcon BMS 4.32 adında boş bir klasör açın ve sonra oyunu kurun  hata giderilicektir sorunsuz bir kurulum olur.
« Son Düzenleme: Mayıs 04, 2014, 01:33:55 ÖS Gönderen: semihgorkem »

inferno

  • Yeni Üye
  • *
  • İleti: 5
  • Karma: +0/-0
  • Cinsiyet: Bay
    • Profili Görüntüle
Ynt: Falcon BMS AGM-154
« Yanıtla #13 : Mayıs 04, 2014, 02:36:02 ÖS »
teşekkür ettim şimdilik ayarladım bakalım ileride bir problem cıkarsa dedigin gibi yaparım .

tunç4342

  • Yeni Üye
  • *
  • İleti: 20
  • Karma: +0/-1
    • Profili Görüntüle
Ynt: Falcon BMS AGM-154
« Yanıtla #14 : Mayıs 04, 2014, 10:24:14 ÖS »
Malesef bende öyle bir buton yok :)) Load tan seçiyorum yinede olmuyor :)
loada tıkladığınız zaman keystrokes çıkması gerek. 2 adet profil olmalı BMS ve keystrokes olarak.yanlışlıkla BMS nin ustune yazmış olabilirmisiniz keystrokes profilini?
                                     
 Yok hayır bi yerde bir sıkındı varda çözemedim,current keyfile kısmıda yok bu arada