• Sanal Havacılık, FALCON BMS, DCS WORLD, Sanal Pilot, Sanal Filo forumuna hoşgeldiniz.
 

Tacandaki kırmızı uyarı

Başlatan LAST, Ağu 22, 2024, 01:07 ÖS

« önceki - sonraki »

LAST

DED de tacanı tr moduna alıyorum ve parametreyi giriyorum. HSI da tacan moduna geçip course giriyorum. İlk başta sorunsuz çalışıyor. Bir süre sonra kaç mil kaldığı bilgisi kırmızı çizgi oluyor. kırmızı bir dikdörtgen geliyor ve yaklaşma çizgisi kayboluyor. (görseli verdim). Bazen böyle olduğunda başka bir havaalanının tacanını giriyorum düzeliyor. o tacana tekrar geçince yine gidiyor. sizce sebebi ne olabilir?

114-Ghost

#1
Ben ils yaklaşmalarda sorun yaşamadım hiç öncesinde Ded den uygun frekans ve course girildikten sonra hsi da da hdg ve course ayarlaması yapılır hsi modlarını kullanarak yaklaşma tamamlanır. Sanırım base den 30 mil dışarı çıkınca sinyal kayboluyor ve hdg girmediyseniz doğru Çalışmıyor ve sizin için garip davranıyor gibi gözükür


114-Ghost

#2
Bu arada düzeltme için yazıyorum siz dcs için konu açmışsınız ben onu şimdi farkettim yazdıklarım bms için geçerli dcs uçmuyorum çok uzun zamandır. Nasıl çalışıyor denemedim.

Altın Vade

Türk Falcı

Çocuk Oyun

Das Reich

Toki Başvuru

Desteklerinden Ötürü Teşekkür Ederiz.

Powered by EzPortal