Gönderen Konu: FreeTrack Programını PS3eye ile kullanıp hata alanlara ÇÖZÜM: Ps3eye v3.0.0.0901  (Okunma sayısı 7841 defa)

112-Ripper

  • AkroTÜRK Pilotu
  • Kartal Filo Komutanı
  • Kahraman Üye
  • *
  • İleti: 3183
  • Karma: +407/-0
  • Cinsiyet: Bay
  • Simming is great but get out and do something real
    • Profili Görüntüle
Durduk yere bu konu neren çıktı kısaca açıklayayım. Özet geç diyenler doğrudan linke gidebilir.

Ben Freetrack programını PS3eye kamerası ile birlikte yıllardır aktif olarak kullanıyorum. Bildiğiniz gibi kamera PC kamerası değil playstation kamerası ve resmi bir PC driverı yok. Piyasada bir tek CodeLaboratories isimli organizasyonun yazdığı üçüncü taraf bir sürücü var ve para ile satmakta. Yıllar önce parasını da verip satın almıştım. O zamandan beri güncelleme olmadı ve hep son versiyon olan 5.3.0.0341 numaralı versiyonu kullandım. Ayrıca bu kamerayı FreeTrack ile kullanabilmek için bir de fix bulunmakta. Fakat bu sürücü fixe rağmen hiç düzgün çalışmadı. Bilenler bilir kamerayı çalıştırabilmek için önce hiç bir sebep yokken Stream tuşuna basıp sonra OK'a basmanız lazım. Sonrasında ise Start'a basarak kamerayı çalıştırırsınız. Eğer bu ritüele uymazsanız da FreeTrack çalışmayı durdurur. Neyse canım biz de uyarız dedik. O gün bugündür sayamadım yıllardır bu şekilde kullandım. Fakat bir gün böyle de çalışmamaya başladı. Hem de hiç bir sebep yokken. Biliyorum bazı arkadaşlar hiç çalıştıramadı. Sürücüyü tekrar yükledim olmadı. FreeTrack'ı tekrar yükledim, ilk denemede çalıştı. Sorun halloldu dedim, bir daha yine çalışmadı. Denemediğim fantezi kalmadı, çalıştıramadım. Çözüm olarak ise sürücünün eski versiyonunu kullanmayı buldum. Fakat o da paralı bir yazılım olduğu için eski sürümleri de çok zor bulunuyor. Bu sebeple upload edip linkini veriyorum. Tüm sorunlarınız hallolacak. Öyle ritüellere filan da ihtiyacınız yok artık. Mesela eskiden kamera ayarlarına bile giremezdim. Sadece stream, OK, ve strat'tan ibaret olan kullanım deneyimim artık tam bir özgürlüğe kavuştu. Kullanacak arkadaşlara şimdiden kırımsız uçuşlar dilerim.

Üye olun veya üye girişi yapın.
« Son Düzenleme: Haziran 03, 2017, 10:41:27 ÖS Gönderen: 111-Ripper »


“Devrimi, başlatan tamamlayacaktır.”
Ne mutlu Türküm diyene!

ASTSUBAY07

  • Önleme Pilotu
  • Kahraman Üye
  • *****
  • İleti: 992
  • Karma: +165/-14
  • Cinsiyet: Bay
    • Profili Görüntüle
Düşünceli davranışından dolayı teşekkürler +1
« Son Düzenleme: Haziran 04, 2017, 01:37:37 ÖS Gönderen: 113-Atılgan »

semihgörkem

  • Genel Moderatör
  • Kahraman Üye
  • *
  • İleti: 3278
  • Karma: +429/-22
  • İz bırakanlar unutulmaz
    • Profili Görüntüle
Hocam konuyu sabitledim, kaybolmasın altlarda birilerine lazım olur elbet :)

113-Anka

  • Tunç Filo Personeli
  • Kahraman Üye
  • *
  • İleti: 1528
  • Karma: +281/-47
  • Cinsiyet: Bay
  • Mustafa Kemal ATATÜRK!
    • Profili Görüntüle
Sağolasın Hocam :) +1.
         
SCRAMBLE SCRAMBLE!!

112-Ripper

  • AkroTÜRK Pilotu
  • Kartal Filo Komutanı
  • Kahraman Üye
  • *
  • İleti: 3183
  • Karma: +407/-0
  • Cinsiyet: Bay
  • Simming is great but get out and do something real
    • Profili Görüntüle
Hocam konuyu sabitledim, kaybolmasın altlarda birilerine lazım olur elbet :)

Sağolasın. Ben de tam kimden istesem sabitlemeyi diyordum.


“Devrimi, başlatan tamamlayacaktır.”
Ne mutlu Türküm diyene!

extract

  • Tactical Pilot
  • Kahraman Üye
  • *****
  • İleti: 2835
  • Karma: +1295/-48
  • Cinsiyet: Bay
  • https://www.twitch.tv/exxtracttt
    • Profili Görüntüle
Ellerin dert görmesin lazım olacak faydalanacak kişi çok +1

Alpiinoo

  • Yeni Üye
  • *
  • İleti: 43
  • Karma: +0/-0
  • Cinsiyet: Bay
    • Profili Görüntüle
Elinize sağlık uzun zamandır arıyordum.

« Son Düzenleme: Kasım 01, 2019, 12:24:56 ÖS Gönderen: Alpiinoo »
Incirlik Asena <3
KC-135 <3

Alpiinoo

  • Yeni Üye
  • *
  • İleti: 43
  • Karma: +0/-0
  • Cinsiyet: Bay
    • Profili Görüntüle
Edit: Fakat kurduktan sonra ps3 cami taktıktan sonra, cihaz bulunamadı gibi bir hata veriyor usb2.0'a takmama rağmen normal mi?
Incirlik Asena <3
KC-135 <3

112-Ripper

  • AkroTÜRK Pilotu
  • Kartal Filo Komutanı
  • Kahraman Üye
  • *
  • İleti: 3183
  • Karma: +407/-0
  • Cinsiyet: Bay
  • Simming is great but get out and do something real
    • Profili Görüntüle
Değil. Hala bunu kullanıyorum.


“Devrimi, başlatan tamamlayacaktır.”
Ne mutlu Türküm diyene!

Alpiinoo

  • Yeni Üye
  • *
  • İleti: 43
  • Karma: +0/-0
  • Cinsiyet: Bay
    • Profili Görüntüle
Galiba çözümü yok ozaman.
Incirlik Asena <3
KC-135 <3

hangartf

  • Yeni Üye
  • *
  • İleti: 10
  • Karma: +0/-0
  • Cinsiyet: Bayan
    • Profili Görüntüle
güzel bir paylasim, tesekkürler!

ayselein

  • Yeni Üye
  • *
  • İleti: 1
  • Karma: +0/-0
    • Profili Görüntüle
Emeginize saglik. Harika bir paylasim.

Sheudow

  • Yeni Üye
  • *
  • İleti: 4
  • Karma: +0/-0
  • Cinsiyet: Bay
    • Profili Görüntüle
selamlar, yeni başlıyorum da tracker olarak bu metodu mu kullanayım?

ŞarkAkıncısı

  • Tam Üye
  • ***
  • İleti: 215
  • Karma: +20/-3
  • Cinsiyet: Bay
  • "Aşk-ı Asuman"
    • Profili Görüntüle
Merhaba öncelikle Hoş geldiniz. Sorununuzun konusu burası değil maalesef. Yeni konu açıp yazarsanız daha faydalı olur.



KayaEmirhan

  • Tam Üye
  • ***
  • İleti: 236
  • Karma: +18/-6
  • Cinsiyet: Bay
    • Profili Görüntüle
Ripper hocam ben CL Eye Test kullanıyorum trackırıda kameramıda kendim yaptım sistemde sağlam fakat freetrack kapanıyor kendi kendine arada.Görevdeyim gidiyor.CL Eye Test ilemi alakalı yoksa .Sizinkini yüklersem hallolurmu