Sanal Havacılık, Sanal Filo, Falcon BMS, Hava Kuvvetleri

TSHKK Genel => Acemi Ocağı => Konuyu başlatan: tunahan88 - Eylül 01, 2018, 03:04:28 ÖS

Başlık: Falcon BMS 4.32 kuleyle irtibat
Gönderen: tunahan88 - Eylül 01, 2018, 03:04:28 ÖS
Arkadaşlar ben iniş yapacağım esnada kuleyle irtibata geçip inbound diyorum kule bana yüksekliğimi ve hızımı anlatıyor hepsini uyguluyorum ama bir bakıyorum ki mesela kimpo havalimanına iniş yapacaksam beni seul havalimanına yönlendirmiş oluyor ne yapmalıyım?
Başlık: Ynt: Falcon BMS 4.32 kuleyle irtibat
Gönderen: semihgörkem - Eylül 01, 2018, 03:35:18 ÖS
İniş yapacağınız kulenin uhf ve vhf frekanslarını doğru girdiğinizden emin olun. Frekans girmeyi bilmiyorsanız ıcp ve ded ekranı eğitimimizi okuyabilirsiniz.
Başlık: Ynt: Falcon BMS 4.32 kuleyle irtibat
Gönderen: tunahan88 - Eylül 01, 2018, 06:02:18 ÖS
Her zaman kuleyle irtibat için UHF yi 1 VHF yi 4 yapıyorum frekansını da ayarladım kimpo 110.7 tacan=83x yaptım eğitime de baktım ama ben yine başka havalimanına yönlendirdi (UHF VHF tam tersi de olabilir tam hatırlayamadım).
Başlık: Ynt: Falcon BMS 4.32 kuleyle irtibat
Gönderen: semihgörkem - Eylül 01, 2018, 07:24:07 ÖS
uhf:1 vhf:4 kanalları her zaman işe yaramaz bunlar bms'in default kanallarıdır önemli olan DTC ekranını açtığınızda default kanala gelip set tower dedikten sonra frekansları DTC'ye kaydettirmektir.
Başlık: Ynt: Falcon BMS 4.32 kuleyle irtibat
Gönderen: tunahan88 - Eylül 01, 2018, 10:15:09 ÖS
Allah razı olsun hocam valla bir gündür uğraşıyordum sinirlerim bozuldu :'( :'( :'(