caciksoft öncelikle 6 adet mk-82 bırakmak istiyorsan öncelikle hedefteki butun tankları sıraya dizmen gerekliki hepsinin tek tek kafalarına mk 82 leri çakasın. ama bazen sıra halinde değil dağınık halde olurlar. işte CBU nun güzelliği burda istedikleri kadar dağınık olsunlar tepelerine illaki CBU nun bir parçası iner.
7000 ftten 4000 fte inmende gereksiz. Şayet CCRP modda atış yapıyorsan dalış yapmana gerek yok. Dalış işi CCIP modda yararlı olur senin için. HAtta CCRP modda dalış yapmak yerine hedefe yaklaşıp birinci atış çizgisi HUDa geldiğinde tırmanışa geç 30 derecelik bir açıyla... çok uzaktan bombayı aşırtma atar uçak...Yani uçağın ivmesiyle bomba önce yukarı doğru çıkar. sonra yerçekimini etkisiyle aşağılara kadar gider. Tabi bu esnada çok uzun mesafe aldığı için hedefin tepesine gelmeden çok uzaklardan bombayı atar. bu tekniğin adına havacılar LOFT diyor. aklında olsun.
Şayet CCIP modda atış yapacaksan. yani dalış yapacaksan sana tavsiyem 8000 ft ten dalışa geç ve bombalamayı yap. 8000 ft uçaksavarlardan korunmak için birebir yüksekliktr.bunada bir nevi Pop-up denebilir. Alçak uçuştan hedefe yaklaşır 20-25 mil kala tırmanışa geçilir. hız ortalama 300 knot civarında tutulur. 8000 fte çıktığında uçak ters döndürülüp dalışa geçilir ve booooooommmmmmmm..
