haytac seni ben banladım.çünkü seni tatlı bir dille uyardık ve ts de görev yaparken bizimle ne işin olabilir anlamadım.biz konuşurken bizimi dinlicen dinlicende ne olacak pardon yani.işine gelenleri yaşın küçük ama gayet iyi anlıyon.bi daha bizi muhatap etme kızıcam yoksa.anladın sen onu. :evil:
açıkçası mfd görüntüleri çok hoş özellikle kuyruk dikey stablizaye konan kamera görüntüsü pilota çok iyi bir görüş sağlamış aynı falcon 4.0 daki 9 tuşunun görevini yapıyor zekice.anlamadığım kaptan pilotlar solda aturmuyor mu? o zaman bu adamlar solak mı olacak.adam yoksa sol elle kullanmak zorunda o da eziyet.kısacası elektroniği çok iyi ama dizaynı pek beğenmedim. ELİNE SAĞLIK HOCAM.....GÖRÜNTÜLER İÇİN.
kaptaln eline sağlık.mission complated.özellikle deniz üstü alçak irtifalar çok güzel olmuş.bir de kulenin orda tax gibi gezen f-16 lar varne g-g görevimi yapıyorlar dı. ha ha ha